Tapahtuma on peruttu.

Nepsy-kioski Akaan pääkirjastossa

Akaa | Akaan pääkirjasto

Takkuaako arki? Kiukuttaako? Ovatko siirtymät, tunnesäätely ja kaverisuhteet haastavia?
Nepsy-valmennus on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille, joiden arkea ja elämänhallintaa vaikeuttavat neuropsykiatriset haasteet. Tule matalalla kynnyksellä keskustelemaan kirjastojen nepsy-kioskiin valmentajien kanssa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit tulla paikan päälle kun sinulle sopii.
Onko perheessäsi huolta lapsen arjen sujuvuudesta tai siihen liittyvää avun tarvetta? Voit tulla matalalla kynnyksellä keskustelemaan niistä nepsy-kioskiin valmentajien kanssa. Nepsy-valmennus on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille, joiden arkea ja elämänhallintaa vaikeuttavat neuropsykiatriset haasteet.
Keskusteluavun lisäksi, voit kioskilla tutustua erilaisiin tukimateriaaleihin, kuten sektorikelloon (time timer), arjen sujuvuutta tukeviin kuviin ja keskittymistä tukeviin välineisiin esim. nystyrätyynyyn ja hypistelyesineisiin. Kioskilla työntekijä opastaa ja ohjaa materiaalin käytössä.
Kioskissa saatavilla myös aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, johon voit tutustua. Kioskiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua.

Nepsy-kioski avoinna Viialan kirjasto Vilkussa tiistaina 19.5. klo 13-15.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt: Kati Koskinen, sosiaaliohjaaja/nepsy-valmentaja, Akaan lapsiperhepalvelut ja Melina Kivioja, sosiaaliohjaaja/nepsy-valmentaja, Akaan koulujen erityistyö

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 14.4. klo 16.30–18

Tapahtumapaikka: 

Tapahtuman lisätiedot: