Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Peruttu 17.3. Nepsy-kioski Viialan kirjasto Vilkussa

Akaa | Viialan kirjasto Vilkku

Takkuaako arki? Kiukuttaako? Ovatko siirtymät, tunnesäätely ja kaverisuhteet haastavia?
Nepsy-valmennus on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille, joiden arkea ja elämänhallintaa vaikeuttavat neuropsykiatriset haasteet. Tule matalalla kynnyksellä keskustelemaan kirjastojen nepsy-kioskiin valmentajien kanssa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit tulla paikan päälle kun sinulle sopii.
Onko perheessäsi huolta lapsen arjen sujuvuudesta tai siihen liittyvää avun tarvetta? Voit tulla matalalla kynnyksellä keskustelemaan niistä nepsy-kioskiin valmentajien kanssa. Nepsy-valmennus on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille, joiden arkea ja elämänhallintaa vaikeuttavat neuropsykiatriset haasteet.
Keskusteluavun lisäksi, voit kioskilla tutustua erilaisiin tukimateriaaleihin, kuten sektorikelloon (time timer), arjen sujuvuutta tukeviin kuviin ja keskittymistä tukeviin välineisiin esim. nystyrätyynyyn ja hypistelyesineisiin. Kioskilla työntekijä opastaa ja ohjaa materiaalin käytössä.
Kioskissa saatavilla myös aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, johon voit tutustua. Kioskiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua.

Nepsy-kioski avoinna Akaan pääkirjastossa tiistaina 18.2. klo 10-12 ja tiistaina 14.4. klo 16.30-18

Nepsy-kioski avoinna Viialan kirjasto Vilkussa tiistaina 17.3. klo 13-15 ja tiistaina 19.5. klo 13-15.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt: Kati Koskinen, sosiaaliohjaaja/nepsy-valmentaja, Akaan lapsiperhepalvelut ja Melina Kivioja, sosiaaliohjaaja/nepsy-valmentaja, Akaan koulujen erityistyö

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 17.3. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Viialan kirjasto Vilkku

Sijaintikunta: 

Akaa

Käyntiosoite: 

Solmukatu 3

Postinumero: 

37830

Postitoimipaikka: 

Akaa

Puhelinnumero: 

0403353620
0403353535

Sähköposti: 

viialankirjasto@akaa.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: