Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lähimmäisen messu

Hämeenkyrö | Hämeenkyrön kirkko
Teljän kamarikuoro joht Anne-Marie Grundstén
Teljän kamarikuoro joht Anne-Marie Grundstén

Seurakunnassa jokainen ihminen on arvokas ja tärkeä.

Lähimmäisen sunnuntaina muistamme kaikkia lähimmäisiämme viettäen yhdessä seurakunnan syysjuhlaa. Erityisen ainutkertaisen ja koskettavan tunnelman messuumme luo Teljän Kamarikuoro johtajanaan MuT, DU, kanttori Anne-Marie Grundstén – tasokkaalla ja moniäänisellä laulullaan Kamarikuoro vie meidät taivaisiin!

Toivomme, että jokainen kirkkoon tulija voisi tuoda messuun lähimmäisensä, joka ei rohkene messuun yksin tai hänellä on vaikeuksia tulla kirkkoon yksin. Kirkkoreissu yhdessä on ikimuistoinen hetki ja kaunis lahja lähimmäiselle, mutta toki kirkkoon olet tervetullut yksinkin!

Messussa avustamassa olevat vapaaehtoiset vauvasta vaariin tuovat kirkkoon elämän arkisen todellisuuden sekä lämminhenkisen ja kodikkaan olon. Kanttorina on Sanna Loikas. Liturgian ja saarnan toimittaa aikuis-, diakonia –ja veteraanityön pastori Anu Mätäsniemi, joka messussa lausuu siunauksen myös kaikille vapaaehtoisille, jotka arkisesti omassa elämänpiirissään tai jonkin yhteisön palveluksessa palvelevat lähimmäisiään.

Messun jälkeen Hämeenkyrön Maa- ja Kotitalousnaisten tarjoavat kirkkokahvit kirkon perällä!

Tervetuloa ainutkertaiseen Lähimmäisen messuun !

Tapahtuma-ajat: 

  • su 15.9. klo 10

Tapahtumapaikka: 

Tapahtuman lisätiedot: