Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hevosen ilmeet ja eleet, Minna Tallbergin luento

Ikaalinen | Luomajärven Hevoskievari

Hevonen on melko hiljainen, mutta kehollaan ja ilmeillään paljon puhuva eläin. Yleensä sillä on monia ennakoivia eleitä ja ilmeitä, ennen kuin se kokee tarvetta "huutaa" eli esimerkiksi paeta, potkia tai purra.

Hevosten ilmeitä tutkitaan paraikaa enemmän kuin koskaan ennen. Mitä tuorein tutkimustieto kertoo ja miten voimme sen avulla ymmärtää hevosia paremmin? Kuinka paljon ilmeitä voi tulkita, ja kannattaako?

Luennolla näemme myös videoita hevoslauman käyttäytymisestä normaalissa ja poikkeavassa tilanteessa. Saamme katsella videoita ja valokuvia kipeästä ja sulkeutuneesta hevosesta sekä tietenkin myös rennoista, hyvinvoivista hevosista, onhan se tärkein asia tunnistaa. Pääsemme lisäksi tarkkailemaan aktiivipihatossa elävää 20 hevosen laumaa.

Minna Tallberg on sipoolainen hevostenkouluttaja, valo- ja videokuvaaja, joka on erikoistunut hevosten käyttäytymiseen ja sen huomioimiseen hevostenpidossa ja käytössä. Hänen kuviaan on mm. kirjassa Hevosen kanssa.

Luennon hinta on 39€/hlö (sis. kahvitarjoilun). Luennon järjestää Hevoskoulutus.fi - verkkokurssisivusto. Sitovat ilmoittautumiset: miisa@hevoskoulutus.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • su 2.6. klo 14.30–18

Tapahtumapaikka: 

Luomajärven Hevoskievari

Sijaintikunta: 

Ikaalinen

Käyntiosoite: 

Luomajärventie 34

Tapahtuman lisätiedot: