Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Oma Tupa -päivä

Ikaalinen | Ikaalisten Oma Tupa

Ikaalisten ihmeet ja ihana Ikaalinen ovat keskiössä, kun Ikaalisten Wanhan kauppalan kotiseutuyhdistys Oma Tupa ry. viettää perinteistä Oma Tupa -päivää. Tapahtuma tuo virkistystä ja iloa keskellä harmainta marraskuuta. Kaikki ikaalilaiset ja kauempaakin tulevat ovat tervetulleita seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa ja viihtymään yhdessä kotoisassa talossamme.

Rakennamme päivän ohjelmaa syksyn mittaan. Luvassa on minimessut, joilla paikalliset yhdistykset ja yritykset voivat esitellä toimintaansa. Tarjoamme maksutta ständipaikkoja Oman Tuvan juhlasalissa ja muissa tiloissa piha-alue mukaan lukien. Ajankohta on mitä mainioin yhdistyksille kertoa tulevan vuoden toiminnasta ja yrityksille vaikkapa viritellä joulun ajan myyntiä.

Muuten ohjelmaan on tulossa perinteisiä musiikkiesityksiä, lasten oma leikkitupa, lyhyitä juttutuokioita eri aiheista ja tietysti maksuton kahvitarjoilu. Meillä voit myös nauttia edullisen keittolounaan.

Varsinaisen messutilaisuuden päätteeksi (klo 16.30) voi vielä rauhoittua kuuntelemaan kuorolaulua. Kamarikuoro Cantando, Ikaalisten Mieslaulajat ja Viihdekuoro Sata-Häme esiintyvät täydentäen syksyisen päivän.

"Ihastu Ikaalisiin !"

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 17.11. klo 12

Tapahtumapaikka: 

Ikaalisten Oma Tupa

Sijaintikunta: 

Ikaalinen

Käyntiosoite: 

Teinintie 4-6

Tapahtuman lisätiedot: