Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Shake your booty! - Burlesque Workshop

Jämsä | Kuntokeskus Karboni

Tämä workshop opettaa sinulle pepun pyörityksen ja lantion keinutuksen jalon taidon! Ja samalla opitaan myös itsevarmaa asennekävelyä, jolla saat päät kääntymään kävelit sitten yökerhon halki tai ruokakaupan vihannesosastolla! Opi tuntemaan oma itsevarmuutesi ja viettelemään kurveillasi! Kurssi ei vaadi aikaisempaa tanssi- tai esiintymiskokemusta. Pääasia, että tulet paikalle hyvällä mielellä pitämään hauskaa!
Suositeltavaa on ottaa korkokengät mukaan, mutta se ei ole pakollista. Teemme myös liikkeitä lattialla, joten polvisuojat on ihan oman mukavuuden kannalta hyvä ottaa mukaan. Jos ei ole oikeita polvisuojia niin esimerkiksi säärystimet käärittynä polven kohdalle toimii. Muista myös vesipullo ettei ala heikottamaan.

K-18, Hinta 35€/hlö.
Workshoppiin sitova ilmoittautuminen 4.05.2019 mennessä. Peruutukset vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan täysimääräisesti.
Tapahtuma järjestetään, jos osallistujia on vähintään 20 hlö. Peruuntumisesta ilmoitetaan heti, kun se on järjestäjillä tiedossa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 11.5. klo 17–19

Tapahtumapaikka: 

Kuntokeskus Karboni

Sijaintikunta: 

Jämsä

Käyntiosoite: 

Koskentie 6

Postinumero: 

42100

Postitoimipaikka: 

Jämsä

Tapahtuman lisätiedot: