Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Action Sports -tutustumispäivä Himoksella

Jämsä | Himos Rantasauna

Mahdollisuus tulla kokeilemaan erilaisia toimintalajeja mm. vesijetit, purje- ja SUP -laudat, surf tyyliset isot rullalaudat, moottoripyörät, mönkijät sekä tutustumaan alan toimijoihin seutukunnalla.

Himoksella on tulevana viikonloppuna käynnissä Action Sports -leiri https://www.facebook.com/events/2396910587298110/

Koska Action Sports ry on vielä uusi toimija tällä seudulla ja kaikki toimintalajeista kiinnostuneet eivät välttämättä lähde ensimmäisenä koko viikonlopun leirille, niin päätimme yhteistyökumppaniemme kanssa avata leirin kaikille kiinnostuneille Lauantaina klo 12-17, jotta jokaisella on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaamme ja samalla kuulla mitä kaikkea kivaa alalla on tarjolla tällä seutukunnalla.

Infotilaisuus alan toimijoista, tarjouksista sekä erittäin mielenkiintoisista uusista kilpailu ym. kuvioista Hotellin rantasaunalla klo 17.00.

Menossa mukana testikalustolla tai tutustumistarjouksilla ainakin Action Sports ry, Offshore, Lopen Enduro, Kievari Rantapirtti, JyväsMarine, NS-Import, Himos Safarit, Sähkis, S-Action, Himos Kauppa, Godspeed Finland, James Koskisen Vapaapäivä, Laajis sekä Havumäki Ranch.

Paikalla on myytävänä syötävää, virvokkeita ym. joten omia eväitä ei tarvitse varata mukaan.

Omat pyyhkeet ja uikkarin mukaan vesiharrasteita varten! Märkäpukuja löytyy tarvittaessa...

Tutustumisaika klo 12-17 on ilmainen kaikille osallistujille ja moottorittomia harrastusvälineitä pääsee myös kokeilemaan ilmaiseksi. Hotellin rantasauna sekä grillikatos ovat myös käytettävissä.

Ilmaiseksi testattavissa SUP- lautoja, purjelautoja, Hamboardeja, Surf -lonkkareita ym.

Moottorillisista välineistä pieni maksu kulujen kattamiseksi käytön mukaan esim. vesijetti ajelu tai vetolelulla perässä veto joko wakeboardilla, lapsille sopivilla vesisuksilla tai surflaudalla tms. maksaa 10€ / 15 min, sähkömaastopyörät 15€/tunti, Mönkijät tai Dual Sport -moottoripyörät 60€/ tunti tai 90€ kaksi tuntia, Minicross -lasten moottoripyörä 10€ / 15 min.

Lauantain päiväkävijöille myös todella hyviä tutustumistarjouksia seutukunnan yrityksiltä, joten pääsette kokeilemaan lisää eri lajeja leirin jälkeenkin.

Esim. heti sunnuntaille lauantaina saatavilla kupongeilla / koodeilla kaksi yhden hinnalla Laajavuoren todella pitkälle seikkailuradalle & toimintapuistoon tai Rantapirtille melomaan tai myöhemmin Havumäki Ranchin keskiviikkosessareille kaksi yhden hinnalla tai Lopen Endurosafareille pakettitarjous kyyteineen Jämsän seudulta.

Itse leiri kestää sunnuntaille klo 16 asti ja tutustumispäivän kävijöille mahdollisuus liittyä loppuajaksi leiriporukkaan omilla majoituksilla 20€/hlö hintaan!

Tai jos liitytte lauantaina Action Sports ry:n jäseneksi, niin liittymislahjana koko loppuleiri ilmaiseksi. Luonnollisesti leiriläisetkin maksavat moottoroiduista välineistä käytön mukaan!

Action Sports ry:n jäsenmaksu on 20€/hlö/vuosi tai 50€ koko perhe riippumatta siitä kuinka paljon lapsia perheessä on :)

Tiedustelut: actionsportsry@gmail.com tai 040 7770078

Tapahtuma-ajat: 

  • la 31.8. klo 12–17

Tapahtumapaikka: 

Himos Rantasauna

Sijaintikunta: 

Jämsä

Käyntiosoite: 

Säyryläntie 445

Postinumero: 

42100

Postitoimipaikka: 

Jämsä

Tapahtuman lisätiedot: