Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vuoroin vieraissa: Pihajuhlat Jämsän yhdistyksille ja vapaaehtoisille

Jämsä | Kiltakallio

Jämsän yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja vapaaehtoisten avoin Vuoroin vieraissa -yhteistyöilta kokoaa väen 21.5. päihteettömiin pihajuhliin Kiltakalliolle.

Tule juhlistamaan Vuoroin vieraissa -iltojen 5-vuotissynttäreitä sekä kurkistamaan Jämsänjokilaakson A-kilta ry:n tiloihin ja päihteettömään toimintaan.

Luvassa Kiltakallion tyyliin rentoa tunnelmaa, pihapelejä, makkaranpaistoa, karaokea ja tietysti synttärikakkukahvit! Päihdetietovisa ja A-Kiltojen liiton asiantuntijapuheenvuoro päihteistä ja päihteettömyydestä. Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n alkoholiton drinkkibaari. Sään yllättäessä olemme sisällä.

Jotta kakkua ja kahvia olisi tarjolla sopivasti, ilmoittauduthan verkkolomakkeella 17.5. mennessä: https://forms.gle/h4ySc9pNfXkaffgK7 tai puhelimitse Katariinalle.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjinä Jämsänjokilaakson A-kilta ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry. Yhteistyökumppaneina A-kiltojen liitto ry ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja: Katariina Luoto, katariina.luoto@kyt.fi / 050 400 0668

Vuoroin vieraissa -illat on tarkoitettu kaikille Jämsän yhdistyksille, järjestöille ja seuroille. Verkostoitumisiltoja on järjestetty vuodesta 2014 alkaen Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalveluiden ja paikallisten yhdistysten yhteistyönä.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 21.5. klo 17.30–19.30

Tapahtumapaikka: 

Kiltakallio

Sijaintikunta: 

Jämsä

Käyntiosoite: 

Maskulankatu 1

Postinumero: 

42100

Postitoimipaikka: 

Jämsä

Tapahtuman lisätiedot: