Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tampere Filharmonia Liikkeellä

Kangasala | Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Tampere Filharmonian pienyhtyekokoonpanot esiintyvät eri puolilla Pirkanmaata 12.–23. elokuuta 2020. Yhteensä neljäntoista konsertin mittaiselle TF Liikkeellä -kiertueelle on selvästi tilausta.

“Keväällä 2020 verkossa lähetetyt TF Chamber -kamarikonsertit saivat todella lämpimän vastaanoton ja osoittivat, että poikkeusoloissa yleisön tarve musiikin kuulemiselle ei ole kadonnut mihinkään, päin vastoin. Ajatuksena on nyt mennä yleisön luo, kun yleisö ei ole pitkään aikaan päässyt meidän luoksemme”, pohtii Tampere Filharmonian apulaisintendentti Elina Aho-Kuusama.

Yleisöpalautteen yleinen aihe on harmi siitä, ettei orkesteria ole päässyt kuuntelemaan samaan tilaan moneen kuukauteen. Tampere Filharmonian konsertit ovat monelle kuulijalle tärkeä viikoittainen tapahtuma sekä mahdollisuus tavata tuttavia ja muita musiikinystäviä.

Tampere Filharmonia vastaa nyt kysyntään viemällä kuusi pienkokoonpanoa kiertueelle ympäri Pirkanmaan maakuntaa elokuussa 2020. TF Liikkeellä -nimeä kantavan kiertueen kokoonpanojen koot vaihtelevat viidestä 19:ään muusikkoon. Kiertueen kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Kaikki TF Liikkeellä -konsertit: https://www.tamperefilharmonia.fi/liikkeella/

Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelysalissa esiintyy Tampere Filharmonian puupuhaltimista koostuva yhtye ke 12.8.2020 klo 18.

Seitsemän muusikon puupuhallinyhtye soittaa mm. Jacgues Ibert`n, Vincent d´Indyn ja Frans Danzin kappaleita. Konsertin kesto on noin 60 min ilman väliaikaa.

Konsertti järjestetään taidemuseon näyttelysalissa. Henkilömäärä on rajoitettu ja mukaan mahtuu 40 ensimmäistä kuulijaa. Konsertin maksuttomia pääsylippuja (max 2/hlö) saa taidemuseon lipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Lippuihin ei oteta ennakkovarauksia.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon vaihtuvana näyttelynä 2.6.-23.8.2020 on helsinkiläisen katutaidetaustaisen kuvataiteilija Jussi TwoSevenin näyttely All Is One.

Lue lisää näyttelystä: https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/nayttelyt/jussi-twoseven/

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 12.8. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Sijaintikunta: 

Kangasala

Käyntiosoite: 

Kuohunharjuntie 6

Postinumero: 

36201

Postitoimipaikka: 

Kangasala

Puhelinnumero: 

0407730148

Sähköposti: 

info@kangasala-talo.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

info@kangasala-talo.fi ja 040 773 0148

Lippujen hinnat: 

Maksuton konsertti. Rajattu yleisökapasiteetti.

Järjestäjä: