Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Full of sounds and harmony -grafiikkanäyttely

Kangasala | Art Villa Armas

Full of sounds and harmony
Art Villa Armas, Armas Branderin katu 8, 36280 Pikonlinna

Paperihuone ry jäsentaitelijat Anna-Maija Bergman, Pirjo Dufva, Marjaleena Etula, Anu Huhtakangas, Paula Jalassola-Huttunen, Pirjo Keskinen-Vento, Anna Kolehmainen, Maritta Kärki, Tiina-Katriina Mustonen, Ulla Niskanen, Riikka Puumalainen, Petra Saraste ja Päivi Toivonen ovat tarjonneet yhteisnäyttelyyn teoksia, joissa voi tunnistaa grafiikan eri menetelmien tarjoamat mahdollisuudet saada kuvaan monipuolisuutta. Näyttelyn teokset on juryttänyt Kouvolan kaupungin taidemuseon amanuenssi Mira Arkko.
Paperihuone ry on vuonna 1998 perustettu yhdistys, joka ylläpitää Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevaa taiteilijoille vuokrattavaa galleriatilaa sekä grafiikanpajaa. Pajalla on jäsenistön käytössä taidegrafiikan tekemiseen tarvittava välineistö. Työskentely pajalla onnistuu omatoimisesti tai pienissä ryhmissä. Yhdistys järjestää kursseja ja työpajoja jäsenille sekä muille. Pajan yhteydessä on 8 jäsentaiteilijan työskentelytilat.
Full of sounds and harmony -näyttelyn teemaan sisältyy toivo ja sen tarkastelu eri näkökulmista, tuoden esiin taiteilijoiden näkemyksiä toivon eri soinnuista, sävyistä sekä siihen sisältyvästä harmoniasta. Kokonaisuus on "Täynnsointuin harmoniaa.

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 2.9.–30.9.

  • ke klo 16–19
  • to klo 16–19
  • pe klo 16–19
  • la klo 12–18
  • su klo 12–18

Tapahtumapaikka: 

Art Villa Armas

Sijaintikunta: 

Kangasala

Käyntiosoite: 

Armas Branderin katu 8

Postinumero: 

36280

Postitoimipaikka: 

Pikonlinna

Tapahtuman lisätiedot: