Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vogue & Twerk Workshopit

Kangasala | Säästökeskuksen sali

13.00-14.15 Vogue / Emmi Koskinen

Vogue on huippumallien ja muotilehtien innoittamana tanssilaji. Näiden lisäksi Voguessa on vaikutteitia show- ja streetlajeista sekä taistelulajeista. Tunnilla harjoitellaan näyttäviä nopeita ja hitaita käsisarjoja, runway kävelyä ja poseerauksia. Strike a pose! Vogue. Emmi on tanssinut yli kymmenen vuotta ja tällä hetkellä streettanssi, vogue sekä twerkkaus ovat Emmin päälajeja. Näiden lisäksi Emmi harrastaa trikkausta tanssin ohessa, joten akrobaattiset liikkeet tulevat usein tanssikoreografeissa luonnostaan. Vogueta Emmi on harrastanut reilun kolme vuotta kisaillen ja esiintyen tamperelaisen kisaryhmän, ZZ Crewin, kanssa ympäri Suomea.
Ohjaajana Emmi on huumorintajuinen, heittäytyvä ja kannustava. Emmin mielestä tärkeintä hänen tunneillaan on uskallus heittäytyä, vaikka joskus epäonnistuisikin. Hän opettaa tällä hetkellä Lempäälässä twerkkiä sekä valmentaa nuorten street-ryhmää Tampereella.

14.15-15.30 Twerk / Satu Suhonen

Tunnilla syvennytään twerkin tekniikoihin, hikoillaan, kehitytään ja tanssitaan hyvällä fiiliksellä! Satulla on yli kymmenvuotinen tanssitausta, josta viimeisen viiden vuoden ajan hänen päälajinaan on ollut twerk. Satu hurahti twerkkiin sen räväkkyyden takia, ja laji onkin kuljettanut häntä erilaisissa tapahtumissa esiintymässä ja opettamassa.Opettamisen lisäksi Satu käy ahkerasti eri tanssitunneilla ja workshopeilla kehittämässä itseään myös muiden lajien parissa. Satu on rempseä, aurinkoinen ja kannustava ohjaaja. Hänen tunneillaan syvennytään twerkin tekniikoihin, hikoillaan, kehitytään ja tanssitaan hyvällä fiiliksellä!

1 workshop 15 €
2 workshoppia 28 €
Kausikorttilaisille ja opiskelijoille workshopit -10

Varaa tuntisi osoitteessa: https://www.varaaheti.fi/piagrina/fi/studiopiagrina/workshopit

https://www.facebook.com/events/2447192942184871

Tapahtuma-ajat: 

  • su 15.9. klo 13–14.15
  • su 15.9. klo 14.15–15.30

Tapahtumapaikka: 

Säästökeskuksen sali

Sijaintikunta: 

Kangasala

Käyntiosoite: 

Keskusaukio 2

Postinumero: 

36200

Postitoimipaikka: 

Kangasala

Tapahtuman lisätiedot: