Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kesäpäivän Pikniklounas Kangasalla

Kangasala | Tori

Tervetuloa nauttimaan Suomen suvesta ja yhteisöllisyydestä Kesäpäivän Pikniklounaalle Kangasalan torille 10.8.19 klo 12-14. Kangasalla Kesäpäivän Pikniklounas -tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kolmannen kerran.

Kesäpäivän Pikniklounas on yhteisöllinen ja kaikille avoin kyläjuhla, jonne kuka tahansa on tervetullut ruokailemaan sekä viettämään aikaa yhdessä piknikin hengessä. Business Kangasala vastaa tilaisuuden puitteista ja järjestelyistä, sinun tarvitsee huolehtia vain oman piknikkorisi sisällöstä. Tilaisuuden pääosassa on tietysti yhteisöllinen ruokailuhetki sekä hyvä suomalainen ja puhdas lähiruoka, mutta saattaa tapahtumassa olla pientä ohjelmaakin. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa myös paikallisten lähiruokatoimijoiden tuotteita ja herkkuja.

Varmista paikkasi mukavassa tapahtumassa ilmoittautumalla mukaan linkin takaa löytyvällä lomakkeella 4.8.2019 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhden henkilön on mahdollista varata paikka enintään kuuden hengen seurueelle. Tilaisuuteen mahtuu maksimissaan 200 henkilöä. Lähetämme erillisen vahvistusviestin onnistuneesta paikkavarauksesta viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan: https://visitkangasala.fi/ajankohtaista

Tapahtuma-ajat: 

  • la 10.8. klo 12–14

Tapahtumapaikka: 

Tori

Sijaintikunta: 

Kangasala

Käyntiosoite: 

Keskusaukio 2

Postinumero: 

36200

Postitoimipaikka: 

Kangasala

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: 

Business Kangasala Oy