Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kuhmalahti Pulling

Kangasala | Kuhmalahti Pulling

Elokuun viimeisenä viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 30.-31.8.19, Kuhmalahden kirkolla jytisee kun Kuhmalahdella vietetään Pulling viikonloppua.

Kuhmalahti, tuo Kangasalan oma pippurinen pulling pitäjä, näyttää voimansa ja järjestää jo neljännen kerran talkoovoimin ikimuistoisen ja suositun tapahtuman. Viikonlopun aikana onkin luvassa rutkasti entisaikojen maalaismarkkinoiden tunnelmaa. Tutustu monipuoliseen ohjelmatarjontaan ja lähde mukaan koko perheen iloiseen tapahtumaan.

Kuhmalahti Pulling on nimensä mukaisesti traktori pullingin ympärille rennolla otteella toteutettu leikkimielinen vakiotraktorien vetokilpailu, mutta on tapahtumassa paljon muutakin kuin vain koneiden pärinää.
Tapahtuma alkaa perjantaina Pullingin Etkoilla markkinatorin avautuessa kello 18. Kello 19 alkaen Kuhmalahden seurakunnat tarjoavat musiikkia sekä maksuttoman ruoan 300 ensimmäiselle kävijälle. Estradilla nähdään illan aikana mm. Pekka Simojoki, Sami Asp ja 5aat.

Lauantain pääohjelmanumero on tietysti klo 10 starttaava vetokilpailu. Kilpailun lomassa isojen koneiden lisäksi ihastellaan tänä vuonna vanhoja museoautoja, Åfeltin tuhat kiloisia työhevosia ja cheerleader-tanssijoita. Perheen junioreita kiinnostaa varmasti kilpailun puutarhakonesarja, jossa vain luovuus on rajana sille, millä tavoin kukin nuori osallistuja on oman koneensa voinut tuunata. Taiteen ystäville alueen vieressä sijaitsevassa Taidepappilassa on tapahtuman aikana avoimet ovet.

Kuhmalahti Pullingissa pääsee kokemaan maaseutunäyttelyn tunnelmaa. Siitä pitää huolen markkinatorin monipuolisten myynti- ja esittelypisteiden lisäksi vanhojen koneiden näyttely, paikallisten harrastus- ja urheiluseurojen ruoka- ja juomakojut, rento ohjelma ja tietysti ympäröivä kaunis maaseutu. Kuhamalahdelle on helppoa ja nopeaa tulla vähän kauempaakin. Kilpailu järjestetään Kuhmalahden kirkolla os. Kivisalmentie 1, vain reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta.

Kuhmalahti Pulling 30.-31.8.2019
perjantaina: klo 18-22, vapaa pääsy!
lauantaina: klo 10-16

OHJELMA:
Perjantaina 30.8. klo 18-22
18.00 Pullingin markkinatori aukeaa
19.00 Pulling etkot venetsialaisittain:
Kuhmalahden seurakunnat tarjoavat maksuttoman ruoan 300 ensimmäiselle vieraalle. Musiikista vastaavat Pekka Simojoki ja 5aat

Lauantaina 31.8. klo 10-16
10.00 Tapahtuma alkaa
Puutarhatraktorikisa
Työhevosnäytös
11.00 Vetokisa alkaa
13.00 Vehoniemen Museoautoparaati
14.00 Vetokisa jatkuu
15.30 Palkintoseremoniat

Liput lauantain tapahtumaan myydään porteilla
Peruslippu 10 € / henkilö, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi
Maksuton pysäköinti
Pysäköintialueelta maksuton museolinja-autokyyditys tapahtuma-alueelle

Tapahtuma-ajat: 

  • la 31.8. klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Kuhmalahti Pulling

Sijaintikunta: 

Kangasala

Käyntiosoite: 

Kivisalmentie 1

Postinumero: 

36810

Postitoimipaikka: 

Kangasala

Sähköposti: 

kuhmalahti.pulling@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Jonna Niemi, p.040-1336450

Lippujen hinnat: 

10 €