Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Rajatalo goes Kamana -yleisöopastus

Keuruu | Keuruun Kamana

Keuruun museon kesän 2019 päänäyttely Rajatalo goes Kamana päättyy Vanhan Keuruun syysmarkkinoihin. Viimeinen yleisöopastus järjestetään ko. tapahtuman yhteydessä alkaen klo 14. Opastus kestää noin 30 min.

Rajatalo Goes Kamana -näyttely esittelee ympäristötaideprojekti Rajatalon taiteilijoita ja heidän tuotantoaan. Näyttelyyn valittua kuutta taiteilijaa yhdistää ympäristötaideteosten lisäksi heidän kiinnostuksensa taiteen yhteiskunnallisiin ja yhteisöllisiin ulottuvuuksiin sekä leikkisä kantaaotta-vuus. Näyttelyssä on esillä veistoksia, videoita, valokuvia ja installaatioita.

Keuruun Ekokylässä sijaitseva Rajatalo rakentuu asuinkäytöstä poistettuun 1950-luvulla rakennettuun omakotitaloon sekä taloa ympäröivään pihapiiriin ja metsikköön. Taloon valitaan vuosittain avoimella haulla taiteilijoita toteuttamaan ympäristötaideteoksia. Yleisölle Rajatalo -kokonaisuus on esillä ympärivuotisesti ja sinne on vapaa pääsy.

Yhteistyökumppaneina Rajatalossa ovat Taiteen edistämiskeskus, Keuruun Ekokylä ja Keuruun kaupunki. Projekti on osa Taiteen edistämiskeskuksen Taiteilijoiden työskentelyedellytysten kehittämisohjelmaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 21.9. klo 14–14.30

Tapahtumapaikka: 

Keuruun Kamana

Sijaintikunta: 

Keuruu

Käyntiosoite: 

Kangasmannilantie 4

Postinumero: 

42700

Postitoimipaikka: 

Keuruu

Puhelinnumero: 

0409655538
0409655567

Sähköposti: 

museo@keuruu.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: