Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Runotyöpaja

Keuruu | Kamanan Vinttigalleria

Santun talon residenssitaiteilija Suvi Nurmi kutsuu keuruulaiset osallistumaan kaikille avoimeen runotyöpajaan. Nurmi on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka työskentelee sanojen keinoin.
Työpajaa varten taiteilija on kerännyt kaikki kirjoitetussa muodossa löytämänsä sanat Keuruun keskustan katukuvasta, esimerkiksi kauppojen ikkunoista, ilmoitustauluilta ja katukylteistä. Nurmi tuo sanat työpajan materiaaliksi yksittäisinä sanalappuina, joista kuka tahansa on tervetullut kokoamaan uudenlaista kotiseuturunoutta.
Työpajaan voi tulla mihin aikaan vain ja viipyä sen verran kuin hyvältä tuntuu. Kaikenikäiset lukutaitoiset ovat tervetulleita. Työpajassa syntyneet runot talletetaan yhteiseksi kokoelmaksi, joka jää esille Keuruulle.
Hänen teoksensa ovat paikkasidonnaisia teksti-installaatioita, ääniteoksia tai yhteisöllisiä runotyöpajoja, jotka syntyvät vuorovaikutuksessa tilan ja sen käyttäjien kanssa. Nurmi valmistui maisteriksi Kuvataideakatemian paikka- ja tilannesidonnaisen taiteen koulutusohjelmasta vuonna 2011 ja viimeistelee tällä hetkellä opintojaan kirjallisuudentutkimuksen maisteriohjelmassa Helsingin yliopistolla. Tutustu taiteilijan kotisivuihin.
Työpajat ovat osa Nurmen residenssityöskentelyä ja ne toteutetaan yhteistyössä taiteilijan, Keuruun museon ja Keuruun kaupunginkirjaston kesken.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 23.8. klo 14–17

Tapahtumapaikka: 

Kamanan Vinttigalleria

Sijaintikunta: 

Keuruu

Käyntiosoite: 

Kangasmannilantie 4

Postinumero: 

42700

Postitoimipaikka: 

Keuruu

Puhelinnumero: 

014-7512 541

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: