Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tangomaratoni

Lempäälä | Ideapark

Tangomaratoni – suuri yleisötapahtuma Ideaparkissa lauantaina 25.5.2019! Tangomaratoni on koko päivän kestävä suuri yleisötapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Ideaparkin Keskusaukiolla lauantaina 25.5.2019. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tangomaratoniin kutsutaan kilpailemaan Tangotuomariston ja esikarsintayleisön valitsemat 64 laulajaa. Tangomaratoni kilpaillaan kaksivaiheisena ja tangontäyteisen päivän jälkeen valitaan 16 laulajaa (8 naista ja 8 miestä) jatkamaan tangomatkaansa.

Tangomaratonissa Tangotuomaristo näyttäytyy myös ensimmäistä kertaa yleisön edessä! Tuomaristossa istuvat Tangokuningas 1995 ja iskelmäviihteen kestosuosikki Jari Sillanpää, CatCat-duosta tuttu laulupedagogi ja laulaja Katja Kätkä, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja laulaja Kike Elomaa sekä musiikkitoimittajaTarja Närhi. Vierailevana tuomariston jäsenenä Tangokuningatar 2014 Maria Tyyster. Tuomariston puheenjohtajana toimii Seinäjoen Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki. Seremoniamestareina nähdään Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela.

Luvassa on myös tanssillisia välinumeroita sekä kuninkaallisia vierailuesiintymisiä kilpailun lomassa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 25.5. klo 9.30–19

Tapahtumapaikka: 

Ideapark

Sijaintikunta: 

Lempäälä

Käyntiosoite: 

Ideaparkinkatu 4

Postitoimipaikka: 

Lempäälä

Tapahtuman lisätiedot: