Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Flipperin SM-kisat

Lempäälä | Ideapark

Suomen Flipperinpelaajat ry järjestää yhdessä Särkänniemi Zonesin ja Ideaparkin kanssa Flipperin SM-kisat la-su 2.-3.11.2019. Kaksi vuotta sitten Suomen Flipperinpelaajat ry palautti mestaruustittelin takaisin kartalle 20 vuoden tauon jälkeen. Viime vuonna pelattiin Tampereella lajin Euroopan mestaruuskisat 300 pelaajan voimin ympäri maailmaa. Nyt on vuorossa SM-kisat ja paikalle odotetaan 100 harrastajaa mittelemään lajin Suomen mestaruudesta.

Kisan karsintana pelataan 12 suoritusta eri koneisiin 18 koneen poolista. Kaikki tulokset vaikuttavat sijoitukseen konekohtaisessa pisteytyksessä ja siten myös kokonaistulokseen karsinnassa. Jatkoon pääsee 32 pelaajaa sunnuntain playoffseihin. Karsinnat ovat lauantaina klo 12-19. Jatkopelit ovat sunnuntaina klo 12 alkaen ja arvioitu finaalin aika on klo 18. Osallistumismaksu on FLIPPin jäsenille 15 €, ei-jäsenille 20 €.

Sunnuntaina on tarjolla jatkosta pudonneille Särkänniemi Zones Strikes turnaus. Kisaan mahtuu mukaan 40 pelaajaa. Kisan formaatti tarkentuu lähemmin ennen kisaa. Kisa sisältyy pääkisan hintaan.

Kisojen yhteydessä järjestetään myös flipperimessut, jossa suomalaiset alan toimijat ja pelihallit esittelevät toimintaansa. Pisteillä on vapaasti pelattavia flippereitä vierailijoille. Tapahtuma-alue on avoinna lauantaina klo 11-20 ja sunnuntaina klo 11-18.

Särkänniemi Zones tuo Keskusaukiolle Kane"s-juomia maisteltavaksi lauantaina ja sunnuntaina klo 12-16.

Tule viettämään viikonloppua koko perheen kanssa ja ennakkoilmoittautuneille on tarjolla liput Särkänniemi Zonesiin Zones-rannekkeen etuhintaan 15 €/hlö, normaalihinta 21 €. Etu voimassa SM-kisapäivinä 2.–3.11.2019 ja ranneke on käytettävä ostopäivänä. Zones-rannekkeella voi huvitella koko sisähuvipuiston alueella (pois lukien Pikseli). Edun saa näyttämällä kisaranneketta ja koskee myös jäsenen perheenjäseniä (max 6 hlöä).

Tervetuloa kisailemaan, seuraamaan ja tutustumaan flipperien maailmaan!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 2.11. klo 11–19
  • su 3.11. klo 12–18

Tapahtumapaikka: 

Ideapark

Sijaintikunta: 

Lempäälä

Käyntiosoite: 

Ideaparkinkatu 4

Postitoimipaikka: 

Lempäälä

Tapahtuman lisätiedot: