Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Voimapunnerruskisat

Lempäälä | Ideapark

Tampereen Voimanostajat ry järjestää voimapunnerruskilpailut Ideapark Sportissa lauantaina 14.9. Kyseessä on perinteikäs kisa, joka järjestetään jo kahdeksatta kertaa, mutta ensimmäistä kertaa Ideaparkissa.

Punnituksiin startataan aamutuimaan ja varsinaiset kisat alkavat noin klo 12. Palkintoja jaetaan noin klo 16 alkaen.

Kisattavana on kaksi eri punnerrustyyppiä:

Maksimivoimapunnerrus
Maksimivoimapunnerruskilpailussa punnerretaan mahdollisimman suuri kilomäärä yhdellä suorituksella. Kilpailijalla on käytössään kolme yritystä. Paras hyväksytty nostosuoritus jää voimaan. Suurimman tuloksen omassa sarjassaan tehnyt kilpailija on voittaja. Varsinainen kilpailusuoritus tehdään jalat penkin tason yläpuolella. Nostosuoritus kuten toistovoimapunnerruksessa.

Toistovoimapunnerrus
Toistovoimapunnerruskilpailussa nostetaan yhdellä nostokerralla kilpailijan painoon suhteutettuna, mahdollisimman suuri toistomäärä. Jokaisessa toistossa käsien on suoristuttava noston yläasennossa. Toistoja tehdään uupumukseen saakka. Kilpailun voittaja on omassa sarjassa eniten hyväksyttyjä nostoja tehnyt kilpailija. Lajille ominainen karuus tulee esille siinä, että miehet nostavat raudat ilman paitaa, vyötä tai rannesiteitä. Naiset nostavat hihattomalla paidalla tai urheilullisella topilla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.9. klo 12–17

Tapahtumapaikka: 

Ideapark

Sijaintikunta: 

Lempäälä

Käyntiosoite: 

Ideaparkinkatu 4

Postitoimipaikka: 

Lempäälä

Tapahtuman lisätiedot: