Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tutustu Taavetinsaaren taideteoksiin

Mänttä-Vilppula | Serlachius-museo Gösta

Tutustumme Serlachius-museo Göstän viereisestä Taavetinsaaresta löytyviin Kuvataideviikkojen taiteilijoiden teoksiin. Paikalla taiteilijat Tuomas Korkalo, Sauli Miettunen ja Stina Aletta Aikio.

Vuoden 2019 Mäntän kuvataideviikkojen teema on Ihmisen aika. Näyttely pohtii yli 50 nykytaiteilijan voimin sitä, mitä tapahtuu, kun ihminen hallitsee maata ja luonnonvaroja?

Ympäristötaideteoksissaan Tuomas Korkalo käsittelee luonnonmateriaaleja ja saattaa tarpeen vaatiessa jatkaa kierrätysmateriaaleilla. Korkalon teokset puhuttelevat leikkisyydellään ja minimalismillaan.

Sauli Miettunen on kuvanveistäjä, ympäristötaiteilija ja taidemaalari. Hänen veistostensa muodot ja materiaalit lähtevät liikkeelle luonnosta. Ympäristöteoksissa hänelle on tärkeää veistosten vuorovaikutus luonnon ja tilan kanssa, samoin kuin kulttuurisen ympäristön kanssa.

Stina Aletta Aikio on nuoren polven saamelainen media- ja kuvataiteilija. Hän käsittelee teoksissaan paikallisen luonnon ja globaalien, luontoa uhkaavien katastrofien välistä suhdetta.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 24.8. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Serlachius-museo Gösta

Sijaintikunta: 

Mänttä-Vilppula

Käyntiosoite: 

Joenniementie 47

Postitoimipaikka: 

Mänttä

Tapahtuman lisätiedot: