Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hyvinvoivan yhteiselon työpaja

Nokia | Knuutilan kartano

Minkälaiset toisten kanssa jaetut varannot kannattelevat yksittäisten ihmisten ja perheiden toimeentuloa ja hyvinvointia pienessä kyläyhteisössä? Ollaanko kallisarvoisista yhteisvarannoista tietoisia ja kuinka niitä vaalitaan? Entä millaista rahataloudesta riippumatonta vaihdantaa arjessa harjoitetaan, ja voitaisiinko paikallisvaihdantaa kehittämällä tulla toimeen yhdessä vieläkin paremmin?

Kääntäjä-kirjailija Eeva Talvikallion vetämässä työpajassa etsitään vastauksia toimeentulon ja hyvinvoinnin keskeisiin kysymyksiin availlen silmiä taloudelliseksi luonnehdittavan toiminnan moninaisuudelle. Talvikallio järjestää pajan yhteistyössä Siuro-seura ry:n ja kustannusosakeyhtiö Vastapainon kanssa hyödyntäen kesällä 2019 julkaistua teostaan "Elävä talous: yhteisen tulevaisuuden toimintaopas". Teos perustuu englanninkieliseen alkuteokseen "Take Back the Economy: An Ethical Guide for Transforming Our Communities", jonka Talvikallio on täydentäen ja uudistaen suomentanut. Teosta voi ostaa työpajan yhteydessä alennettuun hintaan.

Paja on kohdennettu Siuro-Linnavuori-alueen asukkaille, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita mukaan ja voivat hyödyntää pajan antia omissa yhteisöissään. Osallistuminen on maksutonta.

Väliaikatarjoilujen toteuttamiseksi ilmoittautumisia ja tietoja ruoka-ainerajoitteista toivotaan 13.9. mennessä: eeva.talvikallio@gmail.com, 0503425969.

Lisää tietoa työpajasta: www.facebook.com/events/492764227939377
Lisää tietoa työpajassa hyödynnettävästä teoksesta ja sen kirjoittajista: https://vastapaino.fi/sivu/tuote/elava-talous/2319366

Tapahtuma-ajat: 

  • to 19.9. klo 17.15–20.15

Tapahtumapaikka: 

Knuutilan kartano

Sijaintikunta: 

Nokia

Käyntiosoite: 

Lukkisalmentie 49

Postinumero: 

37200

Postitoimipaikka: 

Siuro

Tapahtuman lisätiedot: