Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Opastettu retki ja bussikierros: taiteen ja viihteen tarinoita Nokialta

Nokia | Kerhola

su 8.9. klo 12-15 Opastettu retki ja bussikierros: taiteen ja viihteen tarinoita Nokialta, lähtö Kerholan edestä, Souranderintie 13.

Nokialle tultiin ennen erikoisjunavuoroilla Tampereelta asti tanssimaan, mutta tiedätkö missä tansseja pidettiin? Missä ravintolassa oli valkoiset pöytäliinat ja pukukoodi? Muistatko Penttilän koulun palon ja mihin tapahtumat johtivat? Retkellä tutustutaan unohtumattomaan Pitkäniemen Linna-rakennukseen sekä Tehdassaaren luovaan ytimeen Tehdas 108:aan. Tulevan kirjastotalon suunnitelmiakin raotetaan. Toki hörpätään kahveet ja maistellaan Café Saaren kuuluisia spelttipuusteja.

Kesto noin 3 h. Kierros ei ole esteetön. Retki järjestetään yhteistyössä Pirkan opiston, Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry:n sekä Nokian kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

HUOM! Kiertoajelu on maksullinen ja mukaan pääsee vain ennakkovarauksella. Retken hinta 15 € sisältää kuljetuksen, opastuksen ja kahvit. Ennakkoilmoittautumiset 28.8. mennessä: www.pirkanopisto.fi, kurssi 1302022NS.

Retki on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa Nokialla.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 8.9. klo 12–15

Tapahtumapaikka: 

Kerhola

Sijaintikunta: 

Nokia

Käyntiosoite: 

Souranderintie 13

Postinumero: 

37100

Postitoimipaikka: 

Nokia

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: