Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Siuro Cruising

Nokia | Knuutilan kartano

Siuro Cruising 2019 laajentuu ja siirtyy uuteen kokoontumispaikkaan, Knuutilan Kartanolle Siurossa. Varsinainen Siuro Cruisingin kokoontuminen alkaa 20.7.2019 kello 13.00. Uusi kokoontumisalue mahdollistaa Pick-nick tyylisen oleilun omien eväiden parissa. Alueella on myös mahdollista grillata valmiilla grillipaikalla. Niille joilla ei ole omia eväitä mukana, tarjolla on erilaisia ruoka- ja virvokepalveluita. Tunnelmaa alueelle luo joukko artisteja. Kartanon uimarannalla on mahdollisuus kokea 10-hengen Mobiilisauna, pientä korvausta vastaan. Ohjelmassa on lapsille suunnattua toimintaa, ulkoilmanäyttely jossa parhaat ajoneuvot palkitaan, yhteistyökumppaneiden osastoja, tuttujen tapaamista ja uusiin ihmisiin tutustumista. Myös perinteinen cruisingreitin kisakatsomokilpailu jatkaa ohjelmistossa.
Uutena asiana on cruisingin jälkeinen iltaohjelma Knuutilan kartanolla. Viihtyvyyden takaavat bändit ja ravintolapalvelut. Myös sauna on lämpimänä.
Nopeimmille osallistujille on majoitustilaa Aittahotellissa. Lisämajoituskapasiteettia löytyy Knuutilan nurmikoilta telttailun merkeissä tai navetan nurkalta asuntoauto/-vaunu majoittujille.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.7. klo 13

Tapahtumapaikka: 

Knuutilan kartano

Sijaintikunta: 

Nokia

Käyntiosoite: 

Lukkisalmentie 49

Postinumero: 

37200

Postitoimipaikka: 

Siuro

Tapahtuman lisätiedot: