Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

PERUTTU: Oriveden Kampuksen avajaisjuhlat

Orivesi | Oriveden Kampus

Oriveden Kampuksen avajaisia juhlitaan kaikille avoimessa päiväjuhlassa ja iloisilla iltajatkoilla Klemetti-salissa.

Juhlapuheen pitää eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Paula Risikko. Sarjakuvataiteilija Tarmo Koivisto kertoo kuvin ja sanoin ympäristömuutoksista ja niihin liittyvästä päätöksenteosta Orivedellä ja muuallakin 1950-luvulta näihin päiviin. Esityksen otsikko on "Orivedeltä Ankkalinnaan ja takaisin".

Päiväjuhlassa kuullaan musiikkia monipuoliselta bluesin ja rockin taitajalta Marjo Leinoselta & The BubliCans -yhtyeeltä. Myös orivesiläinen Akkanaiset pääsee ääneen, ja kakkukahveja taustoittaa pianolla Oriveden Opistollakin lukioaikaan opiskellut Petro Leinonen.

Puheenjohtaja Reijo Kahelin Kampusta hallinnoivasta Kulttuuriosuuskunta Pro Orivedestä toivottaa entisen Oriveden Opiston ja nykyisen Oriveden Kampuksen ystävät tervetulleiksi esittämään tervehdyksiä juhlassa.

Kello 14 alkava päiväjuhla on maksuton. Iltajatkot, K-18, pyörähtävät käyntiin Klemetti-salissa kello 19. Iltajuhlaan pääsee 15 eurolla, ja siellä tasokasta musiikkia soittaa kaksi yhtyettä: Marjo Leinonen & The BubliCans sekä tunnelmallisesti rokkaava NEVA-yhtye, joka on juuri julkaissut debyyttialbuminsa.

Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi on talkoovoimin herättänyt perinteikkään Oriveden Opiston tilat uuteen elämään alkuvuodesta 2020. Oriveden Kampuksella järjestetään jo vilkkaasti kursseja ja tapahtumia, ja tiloissa toimii vuokralaisina muun muassa hotelli ja ravintola. Kampuksen tapahtumat löytyvät netissä osoitteesta www.orivedenkampus.fi/tapahtumat.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 28.3. klo 13.30–17
  • la 28.3. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Oriveden Kampus

Sijaintikunta: 

Orivesi

Käyntiosoite: 

Koulutie 5

Postinumero: 

35300

Postitoimipaikka: 

Orivesi

Puhelinnumero: 

+358 45 263 7673
+358 45 2580 848

Sähköposti: 

info(at)orivedenkampus.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: