Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Suuri sadonkorjuujuhla ja kirpputori

Orivesi | Oriveden Kampus

Varaa myyntipöytäsi tai tule ihmettelemään, katsomaan, haistamaan ja maistamaan! Kahvio palvelee, ja monenlaista herkkua on tarjolla.

Sadonkorjuukelpoista musiikkia esittävät Seija Hurskainen (laulu) ja Eero "Safka" Pekkonen (haitari).

Ammattituottajat ja kotipuutarhurit myyvät ja esittelevät tuotteitaan, ja monenlaista infoa on tarjolla.

Miten leikkaan hedelmäpuut ja marjapensaat? Kuinka saan pörriäiset kotiutumaan puutarhaan ja hyönteishotelliin? Miten viljellään suuri kurpitsa ja kuinka vihannekset hapansäilötään? Osaatko leipoa hapanjuurileivän? Kuinka puutarhaa hoidettiin wanhaan aikaan? Entä ryhtyisinkö palstaviljelijäksi?

Suurin ja kaunein -kilpailussa on sarjat kurpitsoille, mukuloille ja muille kasveille. Tuo omasi mukaan kisaan! Sarjojen voittajat palkitaan kunniakirjoin.

Satokiertopöytään voi kuka tahansa tuoda ylimääräisiä puutarhan tuotteitaan jakoon. Arpajaisissa on teemaan liittyviä palkintoja.

Sadonkorjuujuhla ja kirpputoritapahtuma on Oriveden Kampuksella osoitteessa Koulutie 5, päärakennuksen puistonpuoleisella sivulla. Järjestää Kulttuuriosuuskunta Pro Orivesi.

Lisätiedot ja myyntipöytien varaukset osoitteesta myynti@orivedenkampus.fi Tuottajapaikan juhlaan saa 20 eurolla, kirpputori- tai kotipuutarhuripaikan viidellä eurolla.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.9. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Oriveden Kampus

Sijaintikunta: 

Orivesi

Käyntiosoite: 

Koulutie 5

Postinumero: 

35300

Postitoimipaikka: 

Orivesi

Puhelinnumero: 

+358 45 263 7673
+358 45 2580 848

Sähköposti: 

info(at)orivedenkampus.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: