Juha Allan Ekholm: Botanical Garden

Pirkkala | Galleria 2

Valokuvataiteilija Juha Allan Ekholmin näyttely-installaatio BOTANICAL GARDEN eli suomeksi KASVITIETEELLINEN PUUTARHA Galleria 2:ssa 17.10.-14.11.2019.

Juha Allan Ekholmin kasvivalokuvissa kasvit ovat muovisia koristekasveja, jotka on löydetty julkisista tiloista. Muoviset kasvit ovat ilmentävät tämän näyttelyn tekijälle elämän imitaatiota, epäonnistumaan tuomittua yritystä löytää sielu ympärille rakennetusta sisustushelvetistä. Näyttelyssä lattiatilaan sijoittuva esine-installaatio nivoutuu saumattomaksi osaksi seinälle ripustettavia teoksia.

Valokuvataiteilija on kuvannut muovikukkia osana laajempaa työskentelyä vuodesta 2012. BOTANICAL GARDEN - sarjan teoksia on nähty yksittäisinä kuvina taiteilijan tuotantoa esittelevissä näyttelyissä, mutta nyt Galleria 2:ssa nähtävä teos on ensimmäinen pelkästään tätä teemaa käsittelevä kokonaisuus. Nykyvalokuvanäyttely, joka muuntui prosessin aikana installaatioksi osallistuen samalla myös parhaillaan käynnissä olevaan muovikeskusteluun. Näyttelykokonaisuus nähdään myöhemmin eri versioina eri puolilla Suomea.

Taiteilija on omistanut näyttelyn Aristoteleen oppilaalle ja Aleksanteri Suuren opiskelutoverille, kasvitieteen perustajalle Theofrastokselle (371-286 eaa).

Galleria 2
Suupantori 2, Pirkkala (pääkirjasto)

Avoinna
ma 10-20
ti-pe 10-19
la 10-15

Vapaa pääsy

@taidegalleria2
#galleria2

Tapahtuma-ajat: 

  • 17.10.–4.11.

Tapahtumapaikka: 

Galleria 2

Sijaintikunta: 

Pirkkala

Käyntiosoite: 

Suupantori 2

Postinumero: 

33960

Postitoimipaikka: 

Pirkkala

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: