Tapahtuma ei ole enää voimassa.

The 50's MidSummer Festival

Pirkkala | Haikan lava, Haikka

The 50"s MidSummer Festival 2020!

Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50"s Summer Festival järjestetään juhannusaattona 19.6.2020 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock"n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.

Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock"n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:

EILA PIENIMÄKI

Suomen kansan rakastama artisti ja legendaarinen iskelmätähti on viihdyttänyt iskelmän ystäviä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Pienimäki oli vain 20-vuotias nuori nainen, kun Toivo Kärjen säveltämä läpimurtohitti Vanhan veräjän luona julkaistiin vuonna 1959. Muita hänen tunnettuja levytyksiään ovat muun muassa Laulu tulipunaisesta kukasta, Tulenliekki ja Älä lähde pois.

Useita iskelmälaulukilpailuja voittanut Pienimäki pääsi myös vuonna 1960 mukaan elokuvaan, jossa hän esiintyi iskelmäsolistina.

Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!

COOL COMPANY

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye.

Cool Company on keikkaillut ahkerasti erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa ja pubeissa sekä yritysten ja yksityisten juhlissa vuodesta 2000 alkaen.

ARON

Aron huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!

Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock"n Roll.

*****

Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!

The 50"s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin!

Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia. Hyvän musiikin ja ruoan lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla myös silmänruokaa, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit ja rohkeat kilpailevat Miss 50"s titteleistä!

Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!

Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla (Valokuvauspalvelu Markku Rintala) pientä korvausta vastaan.

Juhannusillan huuma huipentuu JUHANNUSKOKON sytyttämiseen (säävarauksella)!

Vallitsevasta tilanteesta johtuen, jokainenhan meistä muistaa omalta osaltaan pitää turvavälit ja huolehtia hygieniasta !

P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin "Return To Sender"-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.
Katso video tästä: https://youtu.be/filg_kmjzwI

TERVETULOA!

Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen

The 50"s MidSummer Festival
Pe 19.6.2020, klo 18-24
Haikan lava, Pirkkala
Ikärajaton
Liput 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)

Ennakkomyynti: aronmusic.info@gmail.com

Info ja haastattelupyynnöt:
Juha Leppänen
aronmusic.info@gmail.com
P. 040-552 9032

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 19.6. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Haikan lava, Haikka

Sijaintikunta: 

Pirkkala

Käyntiosoite: 

Haikankatu 30

Tapahtuman lisätiedot: