Tapahtuma ei ole enää voimassa.

LevyPopup Sastamala

Sastamala | Vammalan Seuratalo

Levymusiikin ystäviä hemmotellaan, kun levymessujen pikkusisko LevyPopup saapuu Vammalan Seuratalolle perjantaina ja lauantaina. Tarjolla on kiertolevyjä laajasti laidasta laitaan. Laareista löytyvät niin vinyylit, CD:t kuin musiikkikirjatkin. Ostopisteeseen voi myös hylätä omat turhat levynsä.

Isolla kirkolla paikallislehti kirjoitti taannoin vinyylilevyistä sijoituskohteina, mikä herätti keskustelua puolesta ja vastaan. Lyhyt vilkaisu peräpeiliin kertoo, että ovathan keräilylevyjen arvot hieman nousseet parin vuoden varrella. Turbulentissa taloudessa sijoittaminen arvokkaisiin vinyylilevyihin voisi olla jopa järkevää. Toisaalta suurin osa nurkissa pyörivistä äänilevyistä sijoittuu skaalan toiseen päähän ja niistä eroon pääseminenkin alkaa olla vaikeaa. Siitä huolimatta kiertolevyjen liikuttelun asiantuntija voi löytää niillekin uuden loppusijoituspaikan. Niinpä kulkijat voivat myydä omat, ehjät, turhat levynsä ostopisteeseen. Klassista ja hittikokoelmia tosin ei valitettavasti autotallin perälle enää mahdu.

LevyPopup siis Vammalan Seuratalolla (Marttilankatu 35, Sastamala) pe 7.2.20 klo 14-19 sekä la 8.2. klo 10-16. Tervetuloa.

MT record.fi
www.record.fi
FB event: https://www.facebook.com/events/2806914269375935

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 7.2. klo 14–19
  • la 8.2. klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Vammalan Seuratalo

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Marttilankatu 35

Postinumero: 

38200

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Tapahtuman lisätiedot: