Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pappila Live -ilmaiskonsertti: Orffit

Sastamala | Tyrvään Pappila

Historffiaa eli orkesterin alkutaipale:
Arkeologisten navankaivelujen perusteella voidaan Orffien syntymästä sanoa, että melko varmasti ja ehkä. Lisäksi tiedetään huhupuheiden perusteella, että kyllä, kai ja voi olla! Lähes oikeasti Orffien asumapaikkojen tutkijat ovat katkenneista kitarankielistä pystyneet ennustamaan menneisyyttä seuraavasti...

Tutkijat kirjoittavat: Vuonna -94 Matti ja Kimmo soittivat koulunsa puffetissa lastenlauluja lastentarhaopettajaopiskelija ystävilleen. Keksivät hiukan huumorimielessä itselleen nimen "Tohtori Orff & Herra Dalcroze". Ajattelivat, että onpa ihmeellisen vaikea nimi. Niinpä. Epähuomiossa nimi jäi bändin nimeksi ja vakiintui. (Kunnes keväällä 2011 bändin lempinimi -ORFFIT- astui valoon!)

Samoihin aikoihin paitsi vähän aiemmin -93, ja toisaalla Hannu teki lastenlevyn "Tilitants:Tyytiti". Osa levyn lauluista asettui Matin ja Kimmon ohjelmistoon. Kesällä -96 Matti ja Kimmo pääsivät esiintymään Kaustisen kansanmusiikkijuhlille. Sinne moottoripyöräili myös Hannu uimaräpylä takapoksissa. Kaupasta haettiin pahvilaatikoita, tehtiin rummut, treenattiin hiukan, epäröitiin ja emmittiin, mutta lopuksi uskaltauduttiin esiintymään. Ensin illalla klo 23 lähinnä aikuisille, mutta seuraavana päivänä oikeasti lapsille. Kokemukset olivat hurmaavan rohkaisevia! Tällä tavalla Tohtori Orff & Herra Dalcroze aloitti yhteisen monimutkallisen matkansa, lähes vahingossa.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 31.7. klo 18–21

Tapahtumapaikka: 

Tyrvään Pappila

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Asemakatu 4

Postinumero: 

38210

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Puhelinnumero: 

0104190290

Sähköposti: 

postia@tyrvaanpappila.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: