Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Toivo Kärjen "Things Happen That Way" -konsertti

Sastamala | Tyrvään Pappila

Tarjolla on poikkeuksellisen kiintoisa kokonaisuus, joka avaa kokonaan uusia näkökulmia sekä Toivo Kärkeen että koko suomalaiseen populaarikulttuuriin.

Ewa Kaarela Swing Band on tamperelainen, monipuolisista muusikoista koostuva jazz-yhtye. Ohjelmisto koostuu Jazz/Swing/Viihdemusiikista. Bandi on tuttu paitsi kotiseudullaan, myös lukuisista esiintymisistään eri puolella Suomea järjestetyissä jazz-tapahtumissa. (Pori jazz, Baltic Jazz ,Ruska swing, Kouvola dixi, Otava Jazz...)

Kalervo Kärjen kirjoitus levyltä Things Happen That Way: "Toivo Kärjen iskelmiä Ewa Kaarelan loistokkaasti englanniksi laulamina. Sovitukset on tehty jazztyyliin, sovittajina: Pentti Lasanen, Antti Sarpila, Jedrzej Nowak ja Saku Järvinen. Mukana on 7 ennenjulkaisematonta kappaletta ja 12 aiemmin vain suomeksi esitettyä. Näistä suurin osa on sellaisia, joita Kärki yritti saada kansainvälisille markkinoille 1950-luvun lopulla tässä onnistumatta. Erinomaisesti toteutettu levy on tunnelmiltaan monipuolinen, enimmäkseen rankasti svengaava, mutta myös mietteliäs, optimistinen, traaginenkin."

Liput 15

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 9.8. klo 19–21

Tapahtumapaikka: 

Tyrvään Pappila

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Asemakatu 4

Postinumero: 

38210

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Puhelinnumero: 

0104190290

Sähköposti: 

postia@tyrvaanpappila.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: