Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hyvä olo luonnosta - Metsämielellä

Sastamala | Kaupungin rantasauna

Suomen Ladun Hyvinvointia Luonnosta Metsämiellä -tapahtuma saapuu Sastamalaan. Vammalan Retkeilijät järjestää tapahtuman Sastamalan kaupungin rantasaunalla. Tavoitteena on innostaa ihmiset ulkoilemaan ja kokemaan luonnon hyvää tekevät vaikutukset sekä syventämään luontosuhdetta. Jo 10 minuutin luonto-oleilu laskee sykettä, henigtystiheyttä, verenpainetta ja vähentää stressihormoneita.
Tapahtumaan voi tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa kokemaan luonnon rauhoittava, rentouttava ja virkistävä vaikutus. Tapahtumassa saa konkreettisia työvälineitä arkeen ja oman hyvinvoinnin tueksi lähiluonnon ja helppojen harjoitteiden kautta.
Tapahtuman kouluttaja, Suomen Ladun luontotoiminnan suunnittelija, Reija Koivu, kertoo lisäksi uusimmista luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista sekä tutkimustuloksista.
Tapahtuma pitää sisällään ohjatun aistiretken sekä toiminnallisen tietoiskun luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista. Tapahtuma järjestetään ulkona, joten ulkoiluun sopivat säänmukaiset varusteet ja juomapullo.
Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, tapahtumassa kerätään pieni osallistumismaksu. Kahvitarjoilu.
Lue lisää www.vammalanretkeilijat.net tai facebook -sivut.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 5.8. klo 17–19

Tapahtumapaikka: 

Kaupungin rantasauna

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Iisankatu 6

Postinumero: 

38200

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Tapahtuman lisätiedot: