Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lankku ja OmaFilmi lasten ja nuorten suurtapahtuma

Sastamala | Sylvään koulu

Sastamalan lasten ja nuorten kulttuuriviikot huipentuvat maksuttomaan lasten ja nuorten suurtapahtumaan Tapahtumassa yhdistyvät lasten ja nuorten kirja- ja kulttuuritapahtuma Lankku ja lyhytelokuvafestivaali OmaFilmi. Tänä vuonna tapahtuman teema on Ympäristö.

Päivätapahtuman pääesiintyjinä ovat supersuositut YouTube-tähdet Herbalisti ja Ilona, sekä Putous-ohjelmasta tuttu Christoffer Strandberg eli hulvaton Nöpö-Felix. Nuorempaa festarikansaa viihdyttävät Timo Parvelan lastenkirjojen karvatassut Maukka ja Väykkä, sekä lastenyhtye Orffit.

Lisäksi mieletön määrä kiinnostavia työpajoja! Huippukiinnostavia työpajoja järjestää esimerkiksi valtakunnallisesti tunnettu elokuvakasvattaja "Kaikki Kuvaa". Ilmastonmuutosta pääsee pohtimaan Pako tulevaisuudesta -pakopelissä ja kierrätyssoittimia kokeilemaan Soivassa runopisteessä. Tapahtumassa on myös oma elokuvateatteri, jossa esitetään vain nuorten ja lasten tekemiä elokuvia.

Tule koko perheen tapahtumaan tekemään ja kokemaan!

Suurtapahtuman takana on Sastamalan kaupunki. Pääjärjestäjinä toimivat Sastamalan Opisto, Sastamalan nuorisopalvelut ja Sastamalan Nuorisovaltuusto.

Lue lisää ja katso ohjelma:
www.sastamalanopisto.fi/lankku
www.omafilmi.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 23.11. klo 11–17.30

Tapahtumapaikka: 

Sylvään koulu

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Ojansuunkatu 8

Postinumero: 

38200

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Tapahtuman lisätiedot: