Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sastamalan kukkapellot - kaikkien iloksi ja virkistykseksi

Sastamala | Rudolf Koivun tie

Tervetuloa ihailemaan ja poimimaan Sastamalan kaupungin kukkapellolle maisemakukkia. Voit poimia kukkasia itsellesi, kaverillesi, läheisellesi, rakkaallesi – ihan kenelle vain. Kuinka upeita kukkakimppuja osaammekaan tehdä.

Kokoonnutaan Roismalaan, Rudolf Koivun tie 10 -kohdalle. Kukkapelto on Junttilan tilan ja Levorannan Autoliikkeen lähellä Huittistentien varrella. Kävelemme Katariina Pylsyn johdolla kukkapellolle. Pienen esittelyn jälkeen jokainen voi poimia upeita maisemakukkia vaikka kotinsa kaunistukseksi.

Sastamalan kaupunki täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja sen kunniaksi kaupungin eri pelloille on kylvetty maisemakukkia yli 10 hehtaaria. Tässä tilaisuudessa paljastamme muutkin Sastamalan alueella olevat kaupungin maisemakukkapeltojen sijainnit, joista kukkia voi kerätä.

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua ja kukat ovat ilmaisia. Pidetään kukkapellot siistinä ja ihailtavana tapahtuman jälkeenkin ja kerätään kukkia peltojen reunoilta aloittaen. Kukkia voi poimia niin kauan kuin niitä riittää.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 9.8. klo 17–19

Tapahtumapaikka: 

Rudolf Koivun tie

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Rudolf Koivun tie 10

Postinumero: 

38200

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Tapahtuman lisätiedot: