Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sastamalan skeittiparkin 1-vuotisjuhlat

Sastamala | Kaalisaari

Sastamalan skeittiparkin ensimmäistä vuotta juhlitaan elokuussa tiistaina 6.8.2019 klo 16–20 Skeittiparkissa Kaalisaaressa. Sastamalan nuorisopalvelut ja Sastamalan nuorisovaltuusto toivottaa kaikki tervetulleeksi koko perheen tapahtumaan.

Pirkanmaan Kaarikoirat ry on vahvasti mukana tapahtumassa ja järjestävät skeittausopetusta tapahtuman ajan. Kaarikoirat olivat myös reilu vuosi sitten skeittiparkin avajaisissa opettamassa skeittausta. Opetus on tänäkin vuonna ilmaista ja kuka vain voi osallistua ja oppia uusia temppuja! Skeittausta pääsee kokeilemaan ilman omia varusteitakin, koska Kaarikoirat tuovat varusteita mukanaan. Skeittauksessa ei ole ikärajaa.

"Oon tosi iloinen, että tuli tämä mahdollisuus ja ollaan fiiliksissä tulossa Sastamalaan!"
Teemu Grönlund, Pirkanmaan Kaarikoirat ry:n puheenjohtaja

Tampereella järjestetään viikkoa ennen Sastamalan Skeittiparkin juhlia, 2.–3.8.2019 Manserama. "Mans-e-rama" on ainutlaatuinen kansainvälinen skeittitapahtuma Suomessa, tapahtuman järjestäjänä toimii Pirkanmaan Kaarikoirat ry. Tapahtumassa järjestetään pooliskeittauskilpailu, jossa kruunataan myös lajin suomenmestari. Avoimen sarjan voitosta ja Suomen mestaruudesta kisaavat skeittauksen kotimaiset huiput ja ulkomaalaiset ammattilaiset. Nuorille alle 18v ja tytöille on omat sarjat. Lisätietoja Manseramasta löytyy osoitteesta Manserama.fi. Manseraman innoittamana ulkomaalaisia ammattilaisia tullaan näkemään myös Sastamalan Skeittiparkin juhlissa.

Skeittiparkin juhliin voi osallistua myös perheen ei skeittaajat. Skeittiparkin juhlissa on mukana tuttu DJ Stoge, joka vastaa musiikista tapahtuman ajan. Sastamalan nuorisopalveluiden henkilökunta valmistaa popcornia sekä paistaa makkaraa. Lisäksi tapahtuma-alueella pääsee kokeilemaan akryyligraffitien tekoa ja voi tutustua kaupungin eri toimialojen esittelypisteisiin. Tapahtuman aikataulu: klo 16–18 skeittikoulu, klo 18–19 skeittinäytös ja klo 19–20 vapaata skeittausta.

Tapahtumalla on säävaraus, kovalla sateella tapahtumaa ei järjestetä. Skeittiopetuksen- ja näytöksen aikana skeittiparkin käyttöä on rajoitettu.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 6.8. klo 16–20

Tapahtumapaikka: 

Kaalisaari

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Saarikatu 1

Postinumero: 

38200

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Tapahtuman lisätiedot: