Lähteillä - löydä intuitiosi taika kirjoittaen verkkokurssi - Laura Paloheimo

Tampere | Ahlman

Intuitiivisen kirjoittamisen kurssi johdattaa sinut luovuutesi lähteelle. Löydä rauha ja turvapaikka itsestäsi kirjoittaen. Kirjoita tie takaisin itseesi.

Kurssi ammentaa voimavaroja omista kokemuksista, törmäyksistä, peloista, rakkauksista ja unelmista.
Kurssin kirjoittamisharjoitukset ohjaavat sinut lempeästi kiertymään itseesi, etsimään tietoa ja voimaa omista uskomuksistasi ja herkistää aistejasi vastaanottamaan intuitiosi ohjauksen ja sielusi viisauden.

Tämä lempeä kurssi kannustaa sinua unohtamaan säännöt ja kaikki kirjoittamiseen liittyvät opetukset, kirjoitat itseäsi varten, tämä kurssi on tarkoitettu auttamaan sinua, kirjoittamasi tekstit pysyvät omassa muistiossasi. Uskalla siis kirjoittaa ilman päämäärää, ilman pilkkusääntöjä. Päästä irti hallinnasta ja antaudu luovuuden virtaukselle. Opi valjastamaan herkkyytesi voimavaraksi!

Kurssi sisältää runsaasti erilaisia intuition vahvistamiseen liittyviä alustuksia, kurssin voimateemoihin; Tunne Voima Rohkeus Rakkaus Taika Irtipäästäminen Sielu Ohjaus Luottamus… sopivia ohjattuja meditaatioita sekä kirjoittamisharjoituksia, joihin saat keskittyä oman kotisi rauhassa. Kurssin tavoite on tarjota työkaluja itsetuntemukseen, ja antaa helppoja keinoja löytää mielenrauhaa ja viisautta meditatiivisesti kirjoittaen.

Lähteillä – löydä intuitiosi taika, on lempeä ja meditatiivinen kirjoituskurssi sinulle jolle kirjoittaminen on aina ollut se omin tapa ilmaista itseäsi, tai sinulle joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä erilaisista luovuutta kehittävistä metodeista.

Kurssin ohjaaja on kirjailija, sanataideohjaaja, tunnetaideohjaaja ja energiahoitaja Laura Paloheimo.

”Saavu tyhjän paperin kanssa ja löydä elämääsi taika!”

Kurssin kesto on 25 tuntia. Oppimisympäristönä käytetään Microsoft Teams-alustaa. Verkkokurssilla tarvitaan tietokone, jossa on kamera, sekä mielellään kuulokemikrofoni.

HINTA

320 € sis. opetus. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 1.6.
  • ti 2.6.
  • ke 3.6.
  • to 4.6.
  • pe 5.6.

Tapahtumapaikka: 

Ahlman

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hallilantie 24

Postinumero: 

33820

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: