Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Uudistuva pankkiasiointi verkossa– Ahjola ja Osuuspankki

Tampere | Tesoman hyvinvointikeskus, monitoimisali Lysti
Digiosaamista kaikille, Ahjola
Digiosaamista kaikille, Ahjola

Digiosaamista kaikille -hanke järjestää kaikille avoimia neuvontatilaisuuksia Osuuspankin kanssa. Aiheena on sähköinen pankkiasiointi ja uudistuneet tunnistautumistavat.

Syyskuun puolivälissä (14.9.) astuu voimaan EU:n maksupalveludirektiivi. Tule kuuntelemaan ja kyselemään, miten tämä vaikuttaa omaa pankkiasiointiisi ja tunnistautumiseen verkossa. Opastuksissa tutustutaan sähköisten pankkipalvelujen käyttöön ja puhutaan turvallisesta asioinnista. Tilaisuuksissa on mahdollisuus myös yksilölliseen opastukseen ja vaikkapa mobiilisovellusten käyttöönottoon. Ota mukaan oma älypuhelin tai tabletti sekä pankkitunnuksesi.

Olet tervetullut, vaikka vasta harkitsisit sähköiseen asiointiin siirtymistä. Jos sinulla ei ole vielä verkkopankkitunnuksia, saat ne käyttöösi oman pankkisi konttoreista. Verkkopalvelutunnukset toimivat myös henkilöllisyystodistuksena verkossa. Niiden avulla voit asioida esim. Omakanta -palvelussa sekä Kelan ja verottajan palveluissa.

Digiosaamista kaikille on Opetushallituksen rahoittama hanke, joka tuo maksutonta ja kaikille avointa opastusta ja neuvontaa eri puolille Tamperetta vuosina 2019-2020.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 19.9. klo 10–12
  • ma 23.9. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Tesoman hyvinvointikeskus, monitoimisali Lysti

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tesomankatu 4 A

Postinumero: 

33310

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: