Tapahtuma ei ole enää voimassa.

K50-messut 2020 Tampere

Tampere | Tampere talo

Koska deittailu on vuodesta toiseen kävijöiden toive, se on tänä vuonna messujen teema! K50-messut juontaa deittikuningattarenakin tunnettu Anna Uusiheimala, joka on yhdistänyt tuhansia ihmisiä ympäri Suomea. Anna luennoi myös digiajan deittailusta, eli kuinka käyttää Tinderiä ja millaiset taktiikat digimaailmassa toimivat ja mitkä eivät. Muun ohjelman lomassa Uusiheimala kannustaa messukävijöitä tutustumaan toisiinsa jakamalla pieniä vinkkejä toimien samalla Cubidona läpi päivän. Yksi perinteinen tapa kumppanin löytymiseen on kohtaaminen tansseissa - siksi Radio Musa järjestää messupäivän lopuksi tanssit, joiden viihteestä vastaa vaihtuvat esiintyjät.

Tampereen K50-messut järjestetään jälleen Tampere-talossa, maaliskuun ensimmäisenä lauantaina 7.3.2020. Pääsymaksuton tapahtuma tarjoaa monipuolista viihdettä ja samalla pääsee tutustumaan lukuisiin kiinnostaviin harrastuksiin, tuotteisiin ja palveluihin, kuten kauneudenhoitoon, hyvinvointiin, terveyteen, kodinsisustukseen ja kulttuuriin. Uutuutena vuonna 2020 messujen yhteydessä on Digikylä, joilta löytyy mm. Nordean, Kelan, TAYSin ja Kirjaston digiopastusta, digilaitteiden käyttökoulutusta, hyvinvointiteknologiaa, deittailukahvila ja ilmaisia sähköimpulssisalitreenejä ammattilaisen opastuksella. Tule tekemään oivalluksia!

Digikylä toimii myös paikkana ihmisten yhdistämiselle: 2. kerroksessa on jaossa vihreitä ja keltaisia kaulanauhoja, joiden värillä voi viestittää muille kävijöille, onko vapaa kuin vihreä, vai onko haussa kaveri kuin keltainen. Mikäli tapahtumasta kuitenkaan ei löydy kaveria tai kumppania, voi haun laittaa päälle myös E-kontaktin nettideittipalvelussa, jonne tapahtumassa on jaossa ilmaiskokeiluja.

Poimintoja ohjelmasta:
14.15 Filharmonia: Tietoisku kevään 2020 konserttiohjelmasta ja seuraavasta oopperatuotannostamme 2021
14.30 Ideal Kodit lkv Oy: Oma koti Espanjasta - uhka vai mahdollisuus? Mitä kaikkea on hyvä tietää ja ottaa huomioon asuntoa ostettaessa.
14.45 Day Spa Lapinniemen Helmi: Eroon huonosta ihosta - Uusi upea heleä minä 3
15.00 Polartuotanto: Kesäteatterit kerää Suomessa joka kesä miljoonayleisön.
Tule kuulemaan vuoden 2020 kesäteatterituotannoista
16.15 Deittikuningatar Anna Uusiheimala : Digimaailma ja ulkonäköpaineet deittailussa
16.30 Radion Musan tanssit

K50-messut lauantaina 7.3.2020 Tampere-talossa klo 12-18. Vapaa pääsy!

Tapahtumasivuilta löytyy kattava ohjelma, näytteilleasettajat sekä messutarjoukset:

https://www.k50messut.fi/tampere/?utm_sourcemenoinfo&utm_mediumkalenteri...

Tapahtuma-ajat: 

  • la 7.3. klo 12–18

Tapahtumapaikka: 

Tampere talo

Sijaintikunta: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: