Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Big Creek Slim & Peter Nande (DK) & Frostbites - Down Home Kivi

Tampere | Tampereen Teatteri, Kulttuuriravintola Kivi

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

BIG CREEK SLIM & PETER NANDE (DK) with FROSTBITES

Down Home Kivi torstaina 23.5.19

Tanskan bluessensaatiot jälleen Tampereelle!

Big Creek Slim, syntymänimeltään Marc Koldkjaer Rune, on tanskalainen bluesartisti, joka on suorastaan sensaatiomaisesti noussut Euroopan blueskartalle.

Kitaristi/laulaja Marc muistuttaa lauluääneltään erehdyttävästi Chicagon blueslegendoja, varsinkin Howling Wolfia(!). Big Creek voitti Danish Blues Challenge-kilpailun v. 2013 parhaana blues-esiintyjänä. Keep my belly full albumi tittelöitiin puolestaan nimikkeellä: Danish Music Award Best Blues Album 2016. Blues on ollut hänelle koko elämänmittainen intohimo.

Brasiliassa asuva Marc on keikkaillut ja levyttänyt Atlantin molemmin puolin, ja esiintynyt mm. legendaarisen bluespianisti Henry Grayn sekä Tampereellakin vierailleen kitaravirtuoosi Nathan Jamesin kanssa. Henry Gray tunnettiin aikanaan Howling Wolfin pianistina. Wolf onkin yksi Marcin suurimmista esikuvista, muina musiikillisina vaikuttajina voidaan mainita mm. Muddy Waters, Robert Johnson, Elmore James ja Robert Nighthawk. Monille tutuista esikuvista Marc pystyy silti luomaan oman kuuloisensa, mutta täysin autenttisen bluessoundin.

Taustallaan Big Creek Slimillä on suomalais-tanskalainen all-stars -bändi, jonka soittajat ovat säestäneet yhdessä ja erikseen lukuisia bluesmusiikin huippunimiä (James Harman, Billy Branch, Mark Hummel jne). Big Creekin mukana saapuu moneen kertaan Tanskassa palkittu huuliharpisti-multi-instrumentalisti-laulaja Peter Nande, joka on vieraillut aiemmin muutaman kerran Down Home Kivessä. Sama kokoonpano on esiintynyt myös Tanskassa muun muassa Kööpenhaminan maineikkaassa Mojo Blues Clubissa ja tekee nyt Suomen-kiertueen!

Big Creek Slim on aito bluessensaatio! Jussi Niemi, Soundi

Big Creek Slim - laulu, kitara

Peter Nande laulu, huuliharppu

Jaska Prepula - basso

Mikko Peltola - rummut

Session https://www.youtube.com/watch?vmYwYxKpNqpM

Good Mill Blues https://www.youtube.com/watch?vbPF0hQlkvuw

Cold in hand https://www.youtube.com/watch?vyPV5SBh7eT8

Jesus on the mainline https://www.youtube.com/watch?vHnhej5EBk_Q

Homepage http://www.bigcreekslimblues.com/

Facebook https://www.facebook.com/bigcreekslim

Down Home Kivi - Be there or be square!

TERVETULOA!

LIPUT 20/17 € (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30, seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.

Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 23.5. klo 20–23.45

Tapahtumapaikka: 

Tampereen Teatteri, Kulttuuriravintola Kivi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Keskustori 2

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: