Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Embrace Death (SWE) + Gray State + Cleansing

Tampere | Kulttuurikeskus Maanalainen

Tuore ruotsalainen raskastakin raskaampaa hardcorea veivaava Embrace Death saapuu ensimmäisellä Suomen visiitillään laittamaan Maanalaisen hämärän kellarin remonttiin. Embrace Deathin musiikki on hidasta, ilkeää ja vaarallista beatdown-tyyppistä hardcorea, jonka luulisi toimivan kenelle tahansa genren ystävälle. Meleeratun harmaat hupparit päälle ja sankoin joukoin manalan porteille, sillä IT’S CLOBBERIN’ TIME!

Gray State on jo suhteellisen tuttu nimi Tampereen punk- ja hardcore-keikoilla. Jälleen kerran ovat Sastamalan vihaiset moralisoijat valmiita nousemaan Manalan lavalle tuoden mukanaan toinen toistaan ilkeämpiä riffejä, raskaita breakdowneja sekä loputtoman määrän kierttareita. Debyyttilevynsä vuoden 2018 lopussa julkaissut bändi on ehtinyt kiertää kiitettävästi myös ulkomaisia keikkalavoja esiintyen muun muassa vuoden 2019 Ieperfest-festivaaleilla Belgiassa. Bändi on ammentanut vaikutteita musiikkinsa esimerkiksi Belgian H8000-skenestä tehden kuitenkin häpeilemättä omaa juttuaan. Come and witness The Sastamala Soijarouhe Maelstrom…

Turun/Hämeenlinnan/Espoon syvyyksistä ponnistava, mm. Baronista ja Long Gonesta tuttujen tyyppien uusi metalcore -bändi, CLEANSING ei paljoa jarruttele tuoreella ”The Pleasures That Lead…” -demollaan. Bändin metallinen soundi maistuu todennäköisesti kaikille 90’s metalcoren/edge metalin ystäville, vaikka tuskinpa bändin vihainen ja militantti straigh edge -paasaus muitakaan kylmäksi jättää. Jos kaipaat elämääsi hieman ryhtiä, riffejä ja leveälahkeisia housuja, on xCLEANSINGx tarkoitettu juuri sinulle.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 30.11. klo 22.30

Tapahtumapaikka: 

Kulttuurikeskus Maanalainen

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hämeenpuisto 17-19

Postinumero: 

33210

Postitoimipaikka: 

Tampere

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

6 €

Järjestäjä: