Tapahtuma ei ole enää voimassa.

G Livejam feat. Roope Mäenpää

Tampere | G Livelab Tampere

G Livejam on kaikille avoin ja tasa-arvoinen jami-ilta. Kuukausittain pyörivässä klubissa tullaan näkemään aina vaihtuva artistivieras sekä pirkanmaalaisista muusikoista koostuva, niinikään vaihtuva houseband.

Illan aluksi artisti esittää yhden setin verran lempimusiikkiaan yhdessä housebandin sekä G Livejam -klubin vetäjien Markus Pajakkalan ja Juho Kanervon kanssa. Klubin tarkoituksena on esitellä vaihtuvien artistiensa myötä eri musiikkityylejä. Soiton lomassa keskustellaan artistin kanssa elämästä sekä hänen valitsemastaan musiikista.

Lokakuun livejameja tähdittää säveltäjä ja muusikko Roope Mäenpää!

Roope Mäenpää on tamperelainen säveltäjä ja muun muassa selloa ja bassoa soittava muusikko, jonka tuotanto käsittää teoksia kamari- ja orkesterimusiikista näyttämö- ja videoteoksiin. Helmikuussa 2021 Radion sinfoniaorkesteri kantaesittää Mäenpään teoksen Jamais vu ja Tampere Filharmonia niin ikään kantaesittää kantelekonserton Käsiin, jonka solistina soittaa Eva Alkula. Viime vuosina Mäenpään musiikkia ovat esittäneet myös mm. TampereRaw ja Lapin kamariorkesteri. Mäenpäällä on historiaa saamenkielisessä musiikkikulttuurissa ja hän on esiintynyt mm. Niillas Holmbergin kanssa Suomessa ja muualla Euroopassa.

Rupattelujen ja Roope Mäenpään artistisetin jälkeen alkaa illan pääasia: JAMIT! Jokainen paikallaolija voi osallistua jameihin hyppäämällä lavalle ja liittymällä spontaaniin musisointiin. G Livelab Tampere tarjoaa kuukausittaisille jammaajilleen perinteiset bändi-instrumentit käyttöönsä. Lavalle voi toki ottaa myös oman soittimensa ja liittyä esimerkiksi rock-iloitteluun vaikkapa henkilökohtaisella oboellaan. Kaikki rajat on tehty rikottavaksi, ja yhdessä tekeminen onkin illan pääteema! Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Houseband:
Roope Mäenpää - sello
Lotta Laaksonen - viulu
Jarno Laaksonen - alttoviulu
Markus Pajakkala - kaikki muu

--

G Livejam is a new free-of-charge jam night equal and open to everyone. The monthly club night features changing guest artists as well as a house band consisting of musicians from Pirkanmaa area led by Markus Pajakkala and Juho Kanervo.

Our December guest artist is the talented composer and musician Roope Mäenpää!

Roope Mäenpää is a Tampere-based composer and musician whose production includes chamber and orchestral music and stage and video works. In 2021 Mäenpää's works will be premiered by the Finnish Radio Symphony Orchestra and Tampere Filharmonia. Mäenpää has a history in Sámi music culture and has performed e.g. with Niillas Holmberg in Finland and elsewhere in Europe.

The event is free and has no age limit.

Houseband:
Roope Mäenpää - cello
Lotta Laaksonen - violin
Jarno Laaksonen - viola
Markus Pajakkala - everything else

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 1.12. klo 19

Tapahtumapaikka: 

G Livelab Tampere

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Puutarhakatu 1

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Sähköposti: 

tampere@livelaboratorio.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: