Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Girlschool (UK)

Tampere | Tampere-talo, Pieni sali

Girlschool on Britannian hevimetallin uutta aaltoa edustava rockbändi. Yli 40 vuotta kestäneen uransa aikana Girlschool on luonut unohtumattomia hittejä, kuten Race with the devil ja Please don’t touch. Samalla yhtye on raivannut tilaa muillekin naisten tähdittämille hevibändeille ympäri maailmaa.

Girlschool sai alkunsa vuonna 1978 ja on toiminut siitä saakka vaihtelevilla kokoonpanoilla. 1980-luvulla bändi teki kolme albumia, jotka saivat runsaasti mediahuomiota ja nostivat bändin maailmanmaineeseen. 1990-luvulta lähtien bändi alkoi keskittyä yhä enemmän keikkoihin ja kiertueisiin, minkä tulokset näkyvät myös bändin vastustamattoman energisessä esiintymisessä!

Girlschool on soittanut ympäri maailmaa erilaisilla rockfestareilla muiden legendaarisesten rock- ja heavy metal -yhtyeiden rinnalla. Bändiä on usein verrattu samaan aikaan vaikuttaneeseen Motörheadiin. Viimeisimmän albuminsa Girlschool julkaisi vuonna 2015.

Tämä monia myöhempiä naisten muodostamia rockbändejä inspiroinut kokoonpano tekee konserteistaan edelleen yhtä elämyksellisiä kuin kultaisella 80-luvulla!

Konsertissa ei ole väliaikaa.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Tuotanto Tampere-talo

Tapahtuma-ajat: 

  • to 21.11. klo 19.30

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Pieni sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 45 €, eläkeläiset ja opiskelijat 39 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Tampere-talo

Puhelinnumero: 

lipputoimisto@tampere-talo.fi

Osoite: 

Järjestäjä: