Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Haihara Jazzissa esiintyy suomalais-amerikkalainen AhjoWood

Tampere | Haiharan taidekeskus

Tämä chicagolais-tamperelainen kokoonpano sai alkunsa vuonna 2006, kun Juli Wood ja rumpali Mike Schlick olivat Suomessa vierailulla. Yhteistyö sujui sen verran kivasti, että jatkoa on tullut! Bändi on soittanut muun muassa Vilppulankoski jazz-festivaalilla, Linna Jazz-festivaalilla, Kotkan SeaJazzeilla sekä Jazzin maihinnousuilla ja Kukkaisjazzeilla Tampereella. Anu ja Petri Ahjokoski on kutsuttu jo kaksi kertaa vastavierailulle Chicagoon, jonka aikana bändi on keikkaillut Chicagon ja Milwaukeen alueilla.

Juli Wood on suomalaisjuuret omaava saxofonisti/laulaja Chicagosta. Hän on vieraillut Suomessa ja muissa pohjoismaissa lukuisia kertoja. Juli on Suomessa esiintynyt esimerkiksi Wade Mikkolan, Giorgis Kontrafouriksen, Petri Krzywackin ja Ted Cursonin kanssa. 2017 Juli Wood julkaisi levyn "Synkkä metsä", joka sisältää suomalaisia kansanlauluja jazz-sovituksina.

Mike Schlick on chicagolainen kovassa kysynnässä oleva muusikko. Hänen luotsaamaa Mike Schlick trioa kuullaan viikottain kansainvälisesti tunnetussa Buddy Guys Legends klubilla ja hän on myös kuulunut blueslegenda Jimmy Johnsonin taustabändiin. Mike on levyttänyt esimerkiksi Andy Brown trion, Mike Allemana organ trion, Juli Woodin sekä The Skinny-yhtyeen kanssa.

Anu ja Petri Ahjokoski ovat esiintyneet laajasti Euroopassa ja lisäksi Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Heidän Atmos Duo -kokoonpanonsa julkaisi kesäkuussa 2017 Tampere Guitar Festivalilla levyn Reflections, jolla kuullaan heidän omia sävellyksiään. He ovat levyttäneet myös Bighouse-yhtyeen, Gildan ja Matti Heinivahon kanssa sekä Tampere Filharmonian, että Cantarelli kuoron kanssa. Ahjokosket ovat säestäneet useita suomalaisia ja ulkomaisia muusikoita.

Konserttiin on vapaa pääsy - Tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 14.7. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Haiharan taidekeskus

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Haiharankatu 30

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Rauha Aaltonen puhelin +358 40 801 6696

Järjestäjä: