Hiedanrannan kahvihetki: Kielo Kärkkäinen -livestream

Tampere | Koko Tampere

Perjantaiset iltapäiväkahvit hyvän musiikin parissa?

Tule mukaan Hiedanrannan kahvihetkeen, jonka musiikista vastaa ensimmäisellä kerralla livestreamin kautta Kielo Kärkkäinen -trio. Hiedanrannan kahvihetkeä vietetään kesäkuusta alkaen joka kuun ensimmäinen perjantai klo 14. Kahvihetken keikkaa pääsee seuraamaan ilmaiseksi Kulttuuri Tampere -kanavalla YouTubessa. Suora linkki streamiin julkaistaan tuntia ennen Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/3109319279130415/.

Kielo Kärkkäinen on laulaja-lauluntekijä, jonka syvä ääni soi folkia, jazzia ja runoutta yhdistävässä uuden ajan laulelmassa. Hänen yhtyeessään soittavat saksofonisti Sami Sippola ja kitaristi Matti Salo.

Kielo on julkaissut kaksi albumia suomenkielistä folkia (Tule, 2017 ja Keitä me olemme, 2019) sekä kaksi espanjaa ja suomea yhdistävää maailmanmusiikkialbumia yhtyeensä Belizen kanssa (Paisajes y encuentros, 2017 ja Mis dos madres, 2019). Hän esiintyy aktiivisesti myös jazz-kvintetin solistina, ja vetää Last Sunday -jameja Tampereen Telakalla. Texicalli Records julkaisee Kärkkäisen kolmannen albumin keväällä 2021.

Yhtye:
Kielo Kärkkäinen, säv./san., laulu ja kitara
Matti Salo, laulu ja kitara
Sami Sippola, tenorisaksofoni

www.kielokarkkainen.fi

Tapahtuma on osa Pirkanmaan Voi hyvin! -viikkoa.
Järjestäjä: Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut.

Lisätiedot:
Meiju Mertanen
Hiedanrannan kulttuuri
0444314931
meiju.mertanen@tampere.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 5.6. klo 14–15

Tapahtumapaikka: 

Koko Tampere

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Koko Tampere

Tapahtuman lisätiedot: