Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ida Elina & Pirkanpojat

Tampere | Tampere-talo, Iso sali

Moderni popkanteletar Ida Elina ja Poikakuoro Pirkanpojat hurmaavat yhteiskonsertissaan!

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellä varusteltu laulaja-lauluntekijä. Ympäri maailmaa esiintyvän kantelettaren uniikki, perkussiivinen kanteleensoittotyyli syntyi YouTube-kitaristien innoittamana. Nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin.

Ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards on valinnut Ida Elinan vuoden esiintyjäksi 2017. Ida Elina on saanut Kanteleliiton myöntämän Vuoden Kantele -palkinnon vuonna 2015, ja hän on myös 1. Kansainvälisten Kantelekilpailujen voittaja vuodelta 2011.

Ida Elina on kysytty, karismaattinen ja innostava esiintyjä, joka esittelee kanteletta monipuolisesti rikkoen samalla ennakkoluuloja. Hän on konsertoinut muun muassa Yhdysvalloissa, Kiinassa, Saksassa, Sveitsissä, Belgiassa ja Pohjoismaissa.

Poikakuoro Pirkanpojat on perustettu Tampereelle vuonna 1970. Kuoron keskeisinä tavoitteina on vaalia ja kehittää ainutlaatuista poikakuoroinstrumenttia ja -kulttuuria sekä tarjota pirkanmaalaisille pojille mahdollisuus oppia muusikkoutta ja laulamista innostavassa ilmapiirissä. Kuoron taiteellisena johtaja on vuodesta 2011 lähtien toiminut Jouni Rissanen.

Pirkanpoikien ohjelmisto painottuu kirkkomusiikkiin, sen lisäksi kuoro esittää myös mm. nykymusiikkia ja oopperaa sekä jazz- ja pop-sovituksia. Yleisradio on nimittänyt Pirkanpojat ensimmäisenä poikakuorona Suomessa Vuoden Nuorisokuoroksi kaudella 2006–2007. Kuoro tekee jatkuvasti yhteistyötä Tampere Filharmonian ja Tampereen Oopperan sekä Tampereen Seurakuntayhtymän kanssa.

Konsertissa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo & Tasku ry

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 11.9. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Iso sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

(03) 243 4111

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 29 €, eläkeläiset ja opiskelijat 25 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: