Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jopo & Joku Jussi, Läski Salonen, Ekstaasi

Tampere | Katubaari Axu

22:00 Tamperelainen Jopo & Joku Jussi on vahvasti kantaa ottavaa, poliittista ja provosoivaa asiaa, joka muodostui musiikilliseen muotoonsa melankolisena ja vihaisena räppina, maustettuna biisien taustalta kaikuvalla punk-asenteella. Tarkoituksena on luoda jotain uutta, potkia raja-aidat rikki samalla varmistaen, että pahimmat puritaanit tippuvat kyydistä jo ensimmäiset tavun jälkeen

Ei. Tämä ei ole mitään muoviselta maistuvaa, pinnallista kertakäyttöviihdettä vaan tarkoitus on sukeltaa pintaa syvemmälle. Musiikki on taidetta, joten jos vihaat tai rakastut, on tuotos tehnyt tehtävänsä.

Jopo & Joku Jussi:n "EKA"-EP löytyy nyt kaikista digipalveluista mm. Spotifysta: https://open.spotify.com/album/4Hph1YmrgYrDWCz04iFjxb
----------------------------------------------------------------------------
21:00 Läski Salonen tuo Hervannasta kotoisin oleva yhden miehen show. Tuottaa biittinsä,sanoittaa ne ja tietenkin räppää niihin.

Oldschool-meiningillä ja erikoisella läppävarastolla sekä viinalla marinoitu sukupuuttoon kuolematon mammutti.

Keikoilla tullaan kuulemaan myös aina paljon freestyle-räppiä niin tilanteista kuin yleisön antamista aiheistakin.
---------------------------------------------------------
20:30
Ekstaasi, Aito Esso, Mikseri.netin kulta-ajan läppänisti! Palataan aina 2000-luvun alkupuolelle saakka kun mikserin listoja täyttivät kovat artistit ja bändit, ja näiden seassa monet Ekstaasin biisit nousivat myös listoille ja aina listataivaaseen saakka! Fanien lisäämät kappaleet youtubessa ovat keränneet satojatuhansia toistoja! Vuosien varrella Ekstaasi julkaisi yksittäisiä kappaleita, mutta ensimmäinen albumi Antimateria näki päivänvalon alkuvuodesta 2018 ja toinen albumi Seppuku loppuvuodesta 2018. Syksyllä 2019 julkaistut sinkut Ihmisroska (feat. MC Kajo) ja Rakastan Sua pääsivät Spotifyn Aitoa suomiräppiä - soittolistalle!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 4.1. klo 21

Tapahtumapaikka: 

Katubaari Axu

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Ilmarinkatu 47

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

0