Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kamarikuoro Näsi 20-vuotisjuhlakonsertti

Tampere | Tampere-talo, Pieni sali

Ilo! on tamperelaisen huippukuoron Kamarikuoro Näsin 20-vuotisjuhlakonsertti. Näsi juhlii iloisella ja taitavalla otteellaan suomalaisen musiikin parissa maustaen konserttiaan solistivierain, pohjoismaisin sävelin sekä makupaloin kuoron historian varrelta. Kuoroa johtaa sen taiteellinen johtaja Markus Yli-Jokipii.

Kamarikuoro Näsi on vuonna 1999 perustettu tamperelainen kamarikuoro, joka koostuu ammattimuusikoista sekä kokeneista harrastajista.
Näsi on tunnettu yhtenäisestä soinnistaan, ja kuoro tekee musiikkia kunnianhimoisesti suurella sydämellä. Viime vuosina Näsi on noussut suomalaisten kuorojen eturiviin, ja keväällä 2019 kuoro palkittiin Corkin kansainvälisillä kuorofestivaaleilla. Syksyllä 2017 kuoro julkaisi ensimmäisen albuminsa Lumen Juhla. Kuoro konsertoi säännöllisesti Tampereella ja sen lähiseuduilla. Omien esiintymistensä ohella kuoro osallistuu Tampereen ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmaan ja
Tampereen konservatorion opetukseen toimimalla ylimpien kuoronjohtotutkintojen instrumenttina ja avustaen suurproduktioissa.

Konsertin kesto on noin 2 h, konsertissa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo

Tapahtuma-ajat: 

  • la 7.12. klo 17

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Pieni sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 20 €, eläkeläiset ja opiskelijat 14 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Tampere-talo

Puhelinnumero: 

lipputoimisto@tampere-talo.fi

Osoite: 

Järjestäjä: