Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kellari Cypher: Juhani Saksikäsi + Stickylä Clique + Ekstaasi

Tampere | Kulttuurikeskus Maanalainen

KELLARI CYPHER

Ensimmäinen Cypher järjestettiin 2015 kesällä nyt jo edesmenneessä Club Tunnelissa. Jonnet ei muista mutta siellä oli kova meininki. Ennen keikkoja ja niiden jälkeen lava oli avoin ja mikkiin sai räbäytellä vaikka oiski vähän jonne. 18.1 on muuten aivan sama homma.

JUHANI SAKSIKÄSI
Jonnet ei muista Juhaniakaan. Saksikäsi on pitkän linjan tuottaja, MC ja vaikuttaja Suomen hiphop-piireissä. Juhani on kantanut mankkaa ja MPC:tä ysärin lopulta 20-luvulle asti. Vastikään Auringon aamutoimet -nimisen instrumentaalialbumin julkaissut legenda on viime aikoina myös räpännyt klassikkokappaleitaan keikoilla. Tuu kattoon jos et usko.

Stickylä Clique
Tahmelasta on onneks lyhyt matka. Tuu kuunteleen uuet biisit, levyn julkaisu lähenee.

EKSTAASI
Ekstaasi, Aito Esso, Mikseri.netin kulta-ajan Kuningas! Palataan aina 2000-luvun alkupuolelle saakka kun mikserin listoja täyttivät kovat artistit ja bändit, ja näiden seassa monet Ekstaasin biisit nousivat myös listoille ja aina listataivaaseen saakka! Fanien lisäämät kappaleet youtubessa ovat keränneet satojatuhansia toistoja! Vuosien varrella Ekstaasi julkaisi yksittäisiä kappaleita, mutta ensimmäinen albumi Antimateria näki päivänvalon alkuvuodesta 2018 ja toinen albumi Seppuku loppuvuodesta 2018. Syksyllä 2019 julkaistut sinkut Ihmisroska (feat. MC Kajo) ja Rakastan Sua pääsivät Spotifyn Aitoa suomiräppiä - soittolistalle!
Ekstaasi tarjoaa huikean show:n jokaiselle katsojalle, olit räppifani tai et!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 18.1. klo 22.30

Tapahtumapaikka: 

Kulttuurikeskus Maanalainen

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hämeenpuisto 17-19

Postinumero: 

33210

Postitoimipaikka: 

Tampere

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

6e, TRELMU-kortilla 5e

Järjestäjä: