Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ladymafia & Vapaus

Tampere | Pub Armo

Vapaus aka Just Berkeles on savosta Tampereelle syksyllä 2017 rantautunut 32-vuotias räppäri ja biittinikkari. Ekat biisit hän teki vuonna 2003, ja on julkaissut sen jälkeen omakustanteina useita ep-levyjä ja kaksi täysipitkää albumia. Toisen albumeista (Runonlaulajantie) voi kuunnella ilmaiseksi YouTubesta Runonlaulajantie (Levy): https://www.youtube.com/playlist?listPLskR3FiWs_bcEDzIHCrenJCy-8_-dS5sx tai miehen Soundcloud sivulta www.soundcloud.com/vapausmusic

Tällä hetkellä Vapaus paukuttaa uutta musiikkia tukikohdassaan Hervannassa, ja keikalla tullaan kuulemaan niinikään vanhempia kappaleita, sekä uusia julkaisemattomia ralleja.

Vapauden löydät instagramista nimellä @juhaberkeles
Ja Facebookista @vapausofficial

Vapauden kanssa lavalle nousee niin ikään savolaiset juuret omaava, tätä nykyä hervantalainen naisräppäri Ladymafia. Ladymafian nykyinen soundi on aitoa boompabbia ja energiset biisit saa päät nyökkäämään ja jalan vipattamaan.

Ladymafia julkaisee nyt syksyllä ensimmäisen Ep:nsä Varjoista valoihin. Tulevan albumin biisejä tullaan kuulemaan livenä ensimmäisiä kertoja. Biisit on tehty positiivisuudella ja rakkaudella musiikkia kohtaan. Oman elämänsä Elton John, näin kuvailee itseään persoonallisen tyylin omaava Ladymafia.

Ladymafian löydät instagrammista
@ladymafia03 ja Facebookista
@Ladymafia

Lisäksi jo julkaistut Ladymafian biisit löydät spotifyista.

https://open.spotify.com/album/2zjEFgIrxEMFhYqtufOPpc?sii2MWYNVHQhG_l4QY...

Showtime 22 Vapaa pääsy Tervetuloa

Tapahtuma-ajat: 

  • la 21.9. klo 22

Tapahtumapaikka: 

Pub Armo

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Siltakatu 7

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

0400450701
0503451151

Sähköposti: 

meidanbaari@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: