Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Maria Kalaniemi ja Jonimatti Joutsijärvi. Kevätkonsertti

Tampere | Rudolf Steiner -koulun Aurora-sali

Palkittu harmonikkataiteilija Maria Kalaniemi ja runojaan laulava Jonimatti Joutsijärvi esiintyvät kevätkonsertissa. Liput 20 e / aikuiset, 10 e / lapset, sisältäen väliaikatarjoilun. Liput käteisellä ovelta ennen esityksen alkua tai ennakkoon taivasmaat@gmail.com. Tapahtuman järjestää steinerkoulun 5B-luokan vanhemmat, tuotto leirikoulun hyväksi.

Harmonikkataiteilija Maria Kalaniemi on kansainvälisen huipputason muusikko ja omaleimainen säveltäjä. Yli kahden vuosikymmenen urallaan hän on uudistanut käsitystä harmonikasta ja sillä soitettavasta musiikista. Kalaniemen luoma lyyrisen herkkä ja intensiivinen soittotyyli on saanut uskollisen kuulijakunnan eri puolilla maailmaa. Vuonna 2018 Kalaniemi sai musiikin valtionpalkinnon tunnustuksena pitkästä urastaan säveltäjänä, muusikkona ja opettajana. (www.mariakalaniemi.com)

Jonimatti Joutsijärvi on neljä teosta julkaissut runoilija, esseisti ja performanssitaiteilija, joka esityksissään laulaa ja lukee runojaan. "Vaikuttavana esiintyjänä tunnettu Joutsijärvi on yksi ikäpolvensa omaperäisimmistä lyyrikoista. Joutsijärven runoutta on kiitetty niin ilosta ja leikkimielisyydestä kuin syvällisyydestäkin." (Annikin Runofestivaalin 2015 ohjelmasta.)

Tapahtuma-ajat: 

  • la 27.4. klo 17–20

Tapahtumapaikka: 

Rudolf Steiner -koulun Aurora-sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Muotialantie 79-81

Postinumero: 

33800

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: