Mimmit: Musiikki yhdistää -lastenkonsertti

Tampere | Tampere-talo, Pieni sali

Koronaviruksen vuoksi tapahtuma on siirretty maaliskuulta elokuuhun 2020.

Tämä täysin uudenlainen koko perheen esteetön konserttikokemus yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat ja videoanimaatiot. Viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen tuottaa tukiviittomat jokaiseen lauluun ja viittoo mukana. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä. Siinä on mukana myös Mimmit Musapatti -tv-sarjassa, joka starttaa MTV3-kanavalla helmikuussa.

Musiikki yhdistää -konsertissa kuullaan Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Vauhdikkaissa Musapatti-lauluissa seikkaillaan dinosaurusten maailmassa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan löytöretkeilijöitä. Rallatellen päähän uppoaa niin englantia kuin siivoamista ja vaikka mitä muuta mitä Musapattien nerokkaaseen päähän mahtuu.

Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-ohjelmissa, konserteissa, kirjoissa!

Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja ovat julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Ystävyys -albumi valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi. Levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Uusimman Musapatti-levyn Emma-ehdokkuus julkistettiin joulukuussa 2019. Musiikin lisäksi myös animaatiot ovat keränneet suurta suosiota, sillä Mimmit-animaatiosarja on myyty 40 maahan.

Esityksen kesto n. 50 minuuttia, ei väliaikaa.

Tuotanto Tampere-talo

Tapahtuma-ajat: 

  • la 29.8. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Pieni sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 25 € / Lapset ja nuoret 20 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Tampere-talo

Puhelinnumero: 

lipputoimisto@tampere-talo.fi

Osoite: 

Järjestäjä: