Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Piirpauke 45 vuotta

Tampere | Tampere-talo, Pieni sali

Maailmanlaajuisesti tunnettu kotimainen maailmanmusiikkiyhtye Piirpauke juhlii 45-vuotisjuhlavuottaan Tampere-talossa! Yhtye tunnetaan kyvyistään sovittaa musiikkia värikkäiksi ja runsaiksi äänimaisemiksi sekä yhdistellä elementtejä folkista, jazzista ja progressiivisesta rockista.

Saksofonisti Sakari Kukko perusti Piirpauken vuonna 1974. Yhtye on äänittänyt jo parikymmentä studioalbumia, ja heidän uusin albuminsa Hali julkaistiin tammikuussa 2019. Yhtyeen toi suuren yleisön tietoisuuteen kappale Konevitsan kirkonkellot, jossa tiivistyy myös Piirpauken musiikillinen rikkaus ja monipuolisuus.

“… nyt kyse on maailmanmusiikillisesta nautinnosta. Kovasta sellaisesta, jossa seilataan tyylisuunnasta toiseen, osin kai kolmanteenkin… hallitun riehakkaasti, mutta väliin tunnetta värisyttävän herkästi… Itse soittokunnan soitto on kaikkinensa hienon melodista ja harmonisen täsmällistä, muttei mitenkään pateettista tai nuottien kaavamaisuutta. Ei vaan rehevän pursuavaa. Mukaansa tempaavaa. Sielun sopukoita hyväilevää.”
– Jazzrytmit, Osku Rajala

Piirpauken kokoonpano Tampere-talossa
Sakari Kukko – puhaltimet, piano, koskettimet, laulu
Eerik Siikasaari – basso
Rami Eskelinen – rummut
Ismaila Sané – lyömäsoittimet, laulu
Petri Kautto – kitara
Meissa Niang – laulu

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Tuotanto Tampere-talo

HUOM! Piirpauken Sakari Kukko vierailee pääkirjasto Metsossa konserttipäivänä klo 16-16.45. Haastattelijana toimii toimittaja Jussi Niemi.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 18.9. klo 19.30

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Pieni sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 35 €, eläkeläiset ja opiskelijat 29 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: